keskiviikko 14. elokuuta 2013

Ravit ja koulun aloitus

Huhu nyt on koulut alkanut, ja ootan jo nyt kesälomaa..:D

 Mutta tosiaan lauantaina Vissylle piti tulla heiroja, mutta ei hän sitten tullut. Ei ilmoittanut miksi, mutta ei sitten voi mitään sille... No sunnuntaina mä kavin ratsastamassa Vissyllä ilman satulaa lähes tunnin lenkin.

 Maanantaina lähtiinkin päivällä, noin neljän maissa Lappeenrantaa raveihin. Lappeessa oltiin viiden jälkeen, laitettiin Vissylle suitset päähän ja sitten mä taluttelin sitä, poika pysyi nyt hyvin käsissä kun oli kuolaimet suussa. Laitettii sit poika katoksee ja valjaat päälle, vähän ennen kuutta Vissy läks lämmitykseen, sillä mentiin kaksi kierrosta lämpässä, Vissyn ravi oli aluksi tosi huonoa kun sen takajalka oli ihan jumissa..

 No sitten Vissy tuli katokselle oottelemaan koe- ja ponilähdön ajaksi. Puoli seitsemän oli sitten Vissyn startti. Vissyn lähtö oli aika huono, ja se oli muutenkin niin jumissa että ei startistakaan oikein mitään tullut, Vissy tuli maaliin viimesten joukossa, no ilman epäonnsitumisia ei tule onnistumisia ! Startin jälkeen otettiin Vissyltä kamat pois ja sitten mä taluttelin sitä et sen hengitys vielä tasaantu kunnolla, sitten pestiin se ja poika pääsi koppiin syömään heinää. Me katottii sit pari starttii jonka jälkee lähtii kotiin.

Tiistaina alkoikin koulut. Oli aika "jännää" ja samalla masentavaa nähdä luokka pitkän ajan jälkeen..Toki pari tyyppiä oli tosi kiva nähä ! Mun piti mennä tiistaina ratsastaa Vissyllä, mutta täällä sato jonkuu verran nii en sitte mennykkää, Vissyllä oli sitte tiistai-iltana hieronta. Keskiviikkona koulu taas jatkui enkä taaskaan mennyt Vissylle, koska nyt tosiaan sato koko päivän enemmän tai vähemmän kaatamalla..

 On kyl kiva huomata et nytku koulut on alkannu nii en oo könöttänny vaa koneella ! Nytkii tää oli eka kerta ku tulin koneelle täs ajas ku koulut on alkannu :D. No toisaalt asiaa helpottaa sekin kun on puhelin missä on netti, ja pääsee kattoo facen, blogit ja kaiken tollasen ihan milloin vain :).
vanhaaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti