keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Päivitystä!

Joo tulinkin nyt heti päivittelemään vaikka julkasinkin äsken haasteen, musitakaa katsoa se !

Eli siis lähdin lauantaina huonossa kunnossa valkealaan ja sieltä bussilla kohti helsinkiä kiviharjulaisten kanssa! Bussissa mulla oli sika kuuma, haha :D. No oltiin n. kolmen maissa sitten stadikalla. Katseltiin sitä grand prix (?) estekilpailua. Kierreltiin myös siellä kojuilla, mutta mitään en ostanut kun kaikki oli mahottoman kalliita. Katsottiin myös jotain esteratsastuksen finaalia, valjakkoajoa ja vähän vikellystä. Lähdimme stadikalta kahdeksan maissa. Poikettiin paluumatkalla kuninkaan tien ABC:lle heseen syömään ! Loppumatkan mä olinkin ihan tokkurassa, tosi paha olo ja kuuma, mutta toisaalta kylmä. Nukuinkin suuren osan matkasta. Nyt sekalaisia kuvia stadikalta. Mä en ole kuvannut kaikkia, mutta ne on joko minun, Miisan, Sennin tai Janikan kuvaamia :).






Sunnuntaina en lähtenytkään kiviharjuun kuvaamaan kisoja kun olin sen verran kipeä. Vietin lähes koko päivän katsellen vampyyri päiväkirjojen 1. tuotantokautta. Maanantaina en kyennyt kouluun kun ääntä ei vieläkään kunnolla lähtenyt, niimpä maanantaikin meni samoissa merkeissä kuin sunnuntai. Tiistaina kykeninkin jo kouluun ja menin myös illalla ratsastamaan Vissyllä. Herral oli tosi paljon virtaa ja jouduin pariin otteeseen oikein kunnolla pidättää herraa kun se päätti lähtee pelloilla hieman ravailemaan turhan kovaa :D. Menin noin tunnin lenkin. Tallilla otin Potin sisälle ja annoin niille ruoat ja heinät.
haha voi pottii :D
Keskiviikon oonkii nytte vietelly ihan vaa kotona, tosiaan musta ei nyt varmaan koko loppuviikkoon kuulu, huomenna koulun jälkeen meen kiireellä ratsastaa Vissyllä ja sitten tuun kotii pakkailemaan kun lähen taas Kiviharjun kanssa Viroon perjantaina ! Fiiliksiä saatan kyllä tulla huomee kertoo (jos ehdin :)).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti