sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Syksy on alkanut

Alkuviikosta ei tapahtunut kerrassaan mitään. Mä vaan olin kotona. Torstaina menin koulusta suoraan kouvolaan ja olin siellä perjantaihin asti. Perjantai-iltapäivänä lähin Emmalle ku menin niitten kyydillä sitten tallille :).

 Mulla oli siis estetunti, ja menin Patulla. Mentiin taas uudella kentällä, nyt pohja oli jo hieman kovempi, mutta kuitenkin aika pehmeä. Alkuverkassa Patu oli tosi kiva joten otin molempiin suuntiin vaa sillee et se taipu ja totteli sisäpohjetta. Laukankin menin samalla periaatteella. En nyt oikee osaa selittää miten hypättiin ja missä esteet oli kun kentäl ei oo kirjaimii tai mitää, mut sönkötän tähän nyt jotain kuitenkin.

 Eli hypättii verkkaesteenä ensin pystyä vasemmassa keirroskessa, tultiin se kaksi kertaa pienempänä, kolmannella este oli hieman korkeempi. Eka hyppy oli ihan ok, tokalla kerralla Patu yllätti ja hyppäsi kauempaa kuin normsiti joten jäin aika pahasti jälkeen. Kolmas hyppy oli taas ihan ok. Sitten alettiin tulla oikeassa kierroksessa okseria, Patu hyppäsi taas läheltä, vaikka kuinka yritin saada sitä hyppäämään kauempaa, nii ei aina piti ottaa joku töpöaskel ja hypätä iiihan juuresta.

 Sitten me tultii rataa, en edes yritä selsotaa sitä kun ei siitä ymmärtäisi mitään. Eka este oli ihan ok, sitten meinasin hypätä väärän esteen joten tein ympyrän ja tokalla esteellä hypättiin taas aika juuresta, sitten pysty joka tultiin a)ihan vinoon ja b) hypättii taaaas ihan juuresta. Sitten tuli okseri joka myös hypättiin ihan juuresta ja taijettii ottaa puomi alas. Vika este oli ihan ok, tosin sekin juuresta. Kokonaisuudessaan rata oli ihan kamala, en keskittynyt yhtään ja se näkyi, istunta, ratsastus ja kaikki kärsi tosi pahasti.

 Tultiin sitten vielä pysty ja oskeri. Pysyt ihan ok vaikka tulikin vinoon, okserille oltiin saamassa hypä paikka ja annoin merkin hypätä, mutta ei niin ei, Patu otti töpöaskeleen ja hypystä tuli ihan kamala. Sitten loppuravit joissa Patu oli kyllä tosi kiva. Oon kyl siihen tositosi tyytyväin et yhtää kieltoo ei tullu ! Patu tsemppas tosi hyvin, vaik ite säädin seläs välil, paras poni ♥.
ihme et puomit pysyy ylhääl ku noi juurest hyppää :D


 Lauantaina lähin heti aamusta Vissylle, olikin jo poikia ikävä♥! Liatettiin ensin Vissylle valjaat ja lähtiin ajamaan sillä. Mentiin enimmäkseen eri pelloilla ja Vissy oli aika hyvän tuntuinen. Tallilla putsasin Vissyn ja sitten eräs nainen tulikin tallille katsomaan Vissyn satulaa. Päädyttiin siihen johtopäätökseen että uusi on hankittava, olin huomanut itsekkni että satula oli aika ahas Vissylle lavasta, ja muutenkin satula oli liian pieni Vissyn selkään. No se nainen lupasi tuoda isomman satulan näytille, jos se olisi parempi kuni tuo entinen :). Lähtiin sitten Potin kanssa lenkille, mä sainkin nyt ajaa lähes koko lenkin ! Potti oli ihan mahtava. Tallilla hoidettiin Potti pois ja vietiin hepat ylätarhaan.
vanhaa
Patukuvista kiitosket Sennille :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti