tiistai 10. syyskuuta 2013

Parin päivän kuulumiset ja ravit

Lauantaina olin ihan vaa kotona. Sunnuntaina lähdin aamulla tallille ja käytiin ajamassa Vissyllä. Mentiin suht. rauhallinen lenkki, vähän otettiin pelloilla reippaampaa ravia. Kun oltiin hoidettu lenkin jälkeen Vissy pois niin laitettiin Potti valjaisiin ja lähdettiin ajamaan sillä. Potti meni taas kerran tosi hyvin, mä ajoin sillä jopa hetken yksinään, ja otin parit kuvat siitä pellolla. Maanantaina menin koulun jälkeen ratsastamaan Vissyllä. Menin tositosi rennon lenkin, otin vain kaksi lyhyttä ravipätkää, enimmäkseen kävelin metässä.

Tiistaina lähdin heti aamusta tallille, harjasin Vissyn selvitin sen harjan ja hännän ja sitten heppa traikkuun ja menoksi ! Kouvolassa oli siis (harjotus)ravit joihin mentiin. Otettiin Vissy aika nopeasti kopista ulos ja kävelytin sitä hieman, sitten laitettiin se kiinni ja harjasin sen vielä kerran läpi. Tein sille otsatukkaan letin ja huhu se oli söpö ! Laitettiin pian sille kamat päälle ja Vissyn ohjastaja läksi lämmittämään Vissyä. Pian Vissy tuli takas varikolle ja se sai seisoskella hetken katoksessa. Ravit alkoi aika myöhässä kun oli vissii vähän ongelmia lähtölistoissa ? Tai en tiedä. Lopulta Vissy pääsi starttiin.

 Vissyn lähtö oli hieman huono, se meinasi vissiin käydä laukalle jolloni ohjastaja joutui hidastamaan vauhtia aika paljon, ja Vissy jäi muista jälkeen, lopulta he saivat menovaihteen päälle ja Vissy läksi ottamaan muita kiinni, ekan kilometrin jälkeen Vissy olikin jo kolmas, vikassa takakaarteessa se oli toinen ja maalisuoralla oli johtohevosen rinnalla. En ole ihan varma oliko se ensimmäinen vai toinen kun olin sielä päädyssä enkä nähnyt kunnolla, ja harjoitusraveissa ei näy tuloksia..Mutta ei se sijoitus nyt ole tärkeä, koska Vissy meni oman ennätyksensä, 1.30 vauhtia, eli jos olisi ollut virallinen startti Vissy olisi parantanut aikaansa 7 sekuntia!

 Otettiin sitte varikolla Vissyltä kamat pois ja vietiin se pesulle. Sitten Vissyn omsitaja talutteli sitä vähän, jonka jälkeen se pääsi koppiin syömään. Me mentiin syömään paalupaikalle ja sitten lähdettiin kotia. Tallilla lähtiinkin ajamaan Potilla. Se meni tänään tosi hyvin ! Ravas välillä semmosta ravia että oksat pois !
Vissy näyttää täs nii vaavalle ♥



2 kommenttia: