tiistai 3. syyskuuta 2013

Puskaratsastuksen riemua

Sunnuntain vietin tykkimäessä ja huhu kun oli kylmä ku sato koko ajan ! En suosittele menemistä star flyeriin kaatosateessa..Siel ylhääl on kiitettävän kylmä! Mut se temppurata tai se oli kyl siisti :D.

 Maanantaina lähdin koulun jälkeen Vissylle. Kävin ratsastaas rennon lenkin ja käppäilin vähän metässä. Se Vissyn uus satula oli oikein hyvä, ja parempi Vissynkin selkään kuin entinen. Tallilla annettii hepoille ruoat ja sitten lähdinkin kotiin. Tiistaina menin taas Vissylle, otettiin hevosten omistajan kanssa hepat ylätarhasta sisälle. Potti köhi hieman tallissa joten päätettiin testata mitä se sanoisi jos sille antaa höyryhengitystä. Ensin poika oli ihan ihmeissään, mutta yllättävän kiltisti se siinä käytävällä seiso!

 Sitten laitoin Vissyn kuntoon ja lähin ratsastamaan. Vissy oli koko lenkin ajan tosi energinen ja kun käveltiin vähän yhellä pellolla niin yhdessä vaiheessa Vissy läksi vain ravaamaan, ja olisi tarjonnut ties kuinka nopeaa vauhtia, mutta pidättelin herraa aika paljon. Käveltiin taas metässä ja yhessä kohtaa oli oja nii herrahan päätti hypätä oikein kunnolla siitä yli! Paritkin ylämäet Vissy meni niin kovaa ravia kun se ei ihan pidätteitä totellut, höpsö poika♥. Tallissa hoidin pojan pois ja hepat sai ruoat :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti