perjantai 11. lokakuuta 2013

Suokipoweriaa !

Otsiksota voi ehkä päätellä et menin perjantain estetunnin suokilla ;). Ratsuna toimi siis Lyyli! Olin ihan ekaan sillee et "ei hyvä päivä tunti menee taas ihan pilalle". Noo heti ku nousin selkää nii tunsin itteni nii tervetulleeks sinne :D. Suokit♥.

Alkuverkat meni ihan hyvin, Lyyli liikku hyvin ja näin. Sit jalustimet ristii kaulalle ja piti laukata, no alus Lyyli oli sillee et "haista sinä kukkanen mä en laukkaa", mut pienten suostuttelujen jälkee se laukkaskii sitte hyvin molepii suuntii ! Sit alettii hyppää, tultii ekana oikees kierrokses pitkäl sivul olevaa ristikkoa, tultii tää kaks kertaa. Ekal kerral hypättii hiieman kaukaanta, mut toka kerta oli ok. Sit vasemmasta samaa ristikkoa taas kaksi kertaa, ekalla jälleen hypättii vähän kaukaanta, mut toka oli hyvä.

Sitte alettiin tulla toisella pitkällä sivulla olevaa sarjaa, kahen askeleen välillä. Ekaan tultii sarja sillee et se oli ristikko-okseri. Ekal kertaa lyyli hyppäs ristikon kaukaanta ja jäin vähän jälkee, mut okseri oli hyvä. Tultii sama viel uudestaa, nyt meni jo paremmin. Sit tultii vielä sarja toisesta suunnasta kerran. Unohin ekal kertaa ratsastaa okserille ja Lyyli tuli huonol laukal ja huono tie nii neiti meni ohi, uus yritys paremi tie ja näin nii johan meni hyvin yli, samoin pysty oli hyvä.
Lyylin tyyli :---D
Sit alettii tulla rataa. Ensin sarja oikeessa kierroksessa, sitte lävistäjällä pysty suunan vaihto, pysty toisel pitkäl sivul ja vielä sarja toisesta suunnasta. Sarja oli ihan ok, pystylle huono tie ja ohimeno, uus parempi tie ja leikiten yli, pystyl jäin vähä jälkee mut en pahast, sit en melkei muistannu enää mennä sarjaa nii vähä huono tie mut hyvin yli :). Sit loppuravit jois Lyylil oli virtaa vaikka muille jakaa :D. Lyyli oli kyl täl tunnil super, mul on sitä kohtaa sellai viha-rakkaus suhde :D. Täl hetkel se on rakkaus mut jonain päivään taas viha haha, no mut ei suokkei voi koko aikaa vihata♥.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti