lauantai 5. lokakuuta 2013

Viikkokatsaus

Huhu on kulunnu jo lähes viikko normista kuulumispostauksesta, ei oo vaa ollu intoo kirjotella ku ei ollu kunnon kuvii :/

 Sunnuntaina ja maanantaina kävin ratsastamassa Vissyllä. Sunnuntaina tein 10 kilsan lenkin ja maanantaina sitten vain parin kilsan lenkin Vissyn kanssa. Tiistain ja keskiviikon vietin kotona lukien kokeisiin. Torstaina kävin taas ratsastaa Vissyl, lähtii lenkille siten et mä ratsastin Vissyl ja hevosten omsitaja ajoi Potilla. Mentiin yhelle pellolle jossa otin vähän hölkkää Vissyllä, eikä se yskinyt yhtää, jes!

 Perjantaina mulla olikin sitten ratsastustunti Kiviharjussa. Menin Makalla. Alussa tehtiin suht. nopea ravi- ja laukkaverkka, jossa Maka oli ihan jees, laukassa vähän laiska. Sit alettii tulla pitkällä sivulla olevaa ristikkoa, hypättii sitä niin että vihreen oven päädystä katsomoo päin, Maka otti aina spurtin ku käänsin sen esteelle :D. Tultiin ristikko kolme kertaa, ihan hyvin meni joka kerta. Sitten tultiin sarja pari kertaa, tämäkin vihreen oven päädystä katsomoo päin joten Maka aina vähän nopeutti laukkaansa kun käännyin esteelle, höpsö heppa :D. Sarja meni kummallakin kerralla ihan hyvin, mitä nyt ajauduttiin vähän oikealle.


Sitten alettiin tulla rataa, ensin oikeassa kaareva linja (pysty pysty) sitten vasemmassa sarja. Ootettii omaa vuoroo vihreen oven päädys ja olin iha varma et Maka ottais lähöt, mut ei ottannu :D. Ensin tultiin vähän pienempänä ja rata oli ihan ok, en oikee osaa sanoo mitää, Maka oli tosi hyvä, ite mokailin vähän. Toisel kertaa tultii vähä korkeempaa ja ekalle Maka kiihytti aika paljo enkä noussu heti ylös nii lähestymiin toiselle pystylle meni pielee joten käänsin ohi, hups. No alusta sit ja meni jo paremmin, sarjakii oli hyvä, vaik ajauduttii aika pahast oikeelle. Sit loppuverkat jois Maka oli ihan kiva :)



Lauantaina suuntasinkii sitte Vissylle ja lähtii taas lenkille sillee et Pottikii tuli mukaa ku omistaja läks ajaa sil. Mentii 10 kilsan lenkki, ootin koko ajan et näkisin ees yhen hirven mut ainut eläin Vissyn ja Potin lisäks minkä näin oli orava, pettymys! Noo lenkki meni ihan hyvin, suurimmaks osaks käveltii, mut otettii myös pari lyhyt ravipätkää. Tallil siivosin Potin karsinan ja sit lähinkii kotii. Huomee ois tarkotus mennä taas ratsastaa Vissyl :).
matkaseura


autumn


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti