tiistai 29. lokakuuta 2013

Gran Kanaria

Jotkut ovat ehkä ihmetelleet (tai olleet tyytyväisiä :D) kun minusta ei ole kuulunut yli viikkoon mitään. Mutta sille oli ihan hyvä syy, olin nimittäin 21-28.10 Gran Kanarialla, Puerto Ricossa! Syysloman siis viettelin siellä. Matka oli tosi mukava, vaikka loppumatkasta jo odottelinkin kotiin pääsyä, nyt kun olen Suomessa haluaisin taas takaisin Puerto Ricoon :d. Säät oli aika hyvät koko viikon, päivisin oli aina 25-32 astetta lämmintä, hotelli oli merinäköalalla vuoren rinteellä ja rantakin oli suht. lähellä.

 Ruokaa tuli taas syötyä liikaa, mutta ei se mitään! Aurinkoakin tuli otettua ja samalla sitten paloin aika lahjakkaasti. Tarjoilijat oli tosi mukavia kaikissa ravintoloissa missä käytiin, ja onneksi hotellin aulassa oli wifikin, muuten en olisi selvinnyt. Bingoa tuli pelattua vikoina päivinä, mutta voittoa ei tullut kertaakaan. Hotellilla oli myös kaksi uima-allasta jossa tuli vietettyä aikaa aika paljon :). Lähtiessä Helsingistä lento oli ajoissa, mutta Las Palmasissa kun oltiin lähdössä lento oli tunnin myöhässä, suomenlahden yllä olikin vissiin melko tuulista kun kone heilu takasin tullessa siihen malliin :D. Matka oli kyl tosi kiva ja mielellään lähden uudestaankin tonne! Käytiin torstaina Play de Inglesissä ja perjantaina käytiin "retkellä" Moganissa, muuten oltiinkin vaa Puerto Ricossa.



Amadoreksen ranta, missä tuli vietettyy pari päivää :)


Mogan






Ostin muuten sielt tälläsen objektiivin :D

Kuvii saattaa tulal viel jossaa aihees lisää toisesta kamerasta :).

 Oltiin siis kotona maanantai-tiistai yönä vasta vähän ennen yhtä niin olin tiistain kotona..Illalla kävin sitten katsomassa Vissyä ja Pottia ♥. Kävin ratsastamassa Vissyllä lähes tunnin lenkin, pojalla oli taas virtaa joka tarkoitti sitä että se kyttäsi jokaista asiaa :D. Oli jo niin pimeää että loppumatkasta piti käyttää lamppua, ja kun kotiin pyöräilin niin en nähnyt eteeni yhtään ilman lamppua!
Vanhaa

2 kommenttia: