perjantai 13. joulukuuta 2013

Blogi ajantasalle

Taas on mennyt pari päivää kunnon kuulumispostauskesta! Tosiaan tässä alkuviikosta ei kummempia tapahtunut, olin kotona aika visusti. Maanantai ja tiistai olivat "kylmiä" enkä saannut aikaiseksi lähteä mihinkään, ja keskiviikkona tänne saapuikin plussakelit ja joka paikat ovat jäässä! Torstaina kävin kuitenkin tekemässä iltatallin Vissyllä, jonka jälkeen lähdin katsomaan veljen peliä.

 Perjantaina mulla oli tunti Kiviharjussa, menin Zepellä. Kuvia on tosi kehnosti, tai no ne on huonolaatusia, joten kirjotan tunnsita suht. lyhkäsesti, kun ei paljoa kuviakaan ole. Eli normi verkat alkuun, aika nopeat. Sitten laukassa tultiin puolilävistäjällä minimaalista pystyä, tultii tää kaks kertaa ja molemmat hypyt oli hyviä, toisella kerralla pysty oli hiemna korkeampi.. Sitten tultiin toisessa suunnassa lävistäjällä pysty, ja sitten taas toi sama puolilävistäjällä oleva pysty. Tultii tää kaks kertaa, ekalla kerralla tohon tokalle pystylle tuli kielto, mutta toka kerta meni hyvin! Zepe oli aika innoissaankin. Tultiin sitte vielä keskihalkaisijalla oleva okseri kerran, hyppy onnistu musta hyvin.

 Sitten tultiin rataa, ensin lävistäjällä pysty, sitten puolilävistäjällä pysty, pääty-ympyrällä oleva pysty, ympyrä loppuun sitten taas eka este, sitten toka este ja siitä suoraan okserille. Rata meni musta aika kivasti, varsinkin vika linja, pysty-okseri oli tosi hyvä! Opettajakin sanoi että se onnsitui hyvin. Zepe oli muutenkin koko tunnin innoissaan ja välillä tuli niin isoja hyppyjä, että mua, poniratsastajaa oikein hirvitti :D! Sitten vielä loppuverkat joissa Zepe oli oikein mukava :).


Anteeks laatu älkää tappako♥
Ja viel se et nyt kaikki tulee kyselee mun askiiii! Tänne :*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti