torstai 5. joulukuuta 2013

Joulukuun aloitus!

Haha luin juuri äsken ton edellisen postauksen, hiemat oli sekava (tosin mun ajatuksetkii oli silloin..). Nyt on saannu päätä jo vähän kasaa, joten jospa tämä postaus olisi mukavampi lukeakkin! Nyt tosiaa alko joulukuu, innolla oottelen jo joulua!

 Sunnuntaina menin katsomaan Pottia ja voi että oli ihanaa♥. Huomasi kuinka seurankipeä se oli kun Vissy ei ollut paikalla, piti nuolla ja haistella joka paikkaa. Käytiin ajamassa Potti sen omsitajan kanssa, mentiin lähes koko ajan käyntiä ja mä sain ajaa lähes koko lenkin, kääntymisessä oli vähän ongelmia (tai siis Potti päätti itse kääntyä välillä väärään suuntaan..:D). Kun oltiin takas tallilla nii laitettii Potti ulos ja voi herranjumala Potti oli innoissaan lumesta! Piti juoksennella ja pukitella sydämmensä kyllyydestä.



Maanantain ja tiistain vietinkin kotona visusti lukiessa yrittäessä lukea kokeisiin. Poikkeuksellisesti keskiviikkona mulla olikin kiviharjussa koulutunti. Mun piti ekana mennä Riialla, mutta halusinkin mennä Ammilla kun en ole sillä vissiin pariin vuoteen mennyt. Alkutunnista mamma oli aika kova suustaan, oi hankala taivuttaa jne. Tehtiin joka kirjaimessa ravi-käynti-ravi-siirtymiset. Sitten jatkettiin tulemalla lävistäjillä ravissa pohkeenväistöä, tää ei sitten onnsitunut millään, mamma ei kuunnellut mun pohkeita, mut ei se mitää, oli nii hauskaa!

 Sitten laukattiin vähäniinku kolmikaarisella, mutta kolmas kaari oli tosi pieni. Eli ensin C:stä laukka, yks suht iso puoliympyrä, maneesin keskellä käyntiin ja siitä uusi laukka ja toinen kaari laukassa. Pian vaihettiin silleen että käynnin tilalle tuli pysähdys. Ammi oli laukois ihan kiva, mitä nyt lopussa alko painamaan vähän kädelle. Lopussa tultiin vielä ravissa lävistäjillä samoja pohkeenväistöjä, nyt ne meni jo hiukan paremmin, mutta ei kuitenkaan kehuttavasti. Sitten vielä loppuravit:). Kuvia mulla ei oo kun ei ollut kuvaajaa, mut yks kännykäl napsastu kuva alkukäynneistä on.
arvostakaa laatuu :*
Maanantaina ja tiistaina sai kyllä olla peloissaan Vissyn puolesta, mutta luojan kiitos se pääsikin tänään kotiin Helsingistä♥. Huomenna on tarkotus mennä katsomaan poikia, kun on vapaapäivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti