tiistai 10. joulukuuta 2013

Liebster

Liebster tarkoittaa rakastettu, rakkain tai suosikki. Liebster-palkinnon avulla on tarkoitus saada huomiota myös niille blogeille joilla on alle 200 lukijaa. Kun teet Liebster-blog postausta, muista kertoa mitä itse Liebster tarkoittaa ja tietenkin ohjeet, jotka olen tuohon alemmas laittanut.



Kiitos Katriinalle :)

Ohjeet:
1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi haasteen sinulle
2. Valitse viisi (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa
3. Toivo, että ihmiset kelle jätit palkinnon antavat sen eteenpäin.

Out of control blogi kertoo 16-vuotiaan Emman elämästä, ennen siellä oli heppapostauksia, mutta nyt Emman lopetettua Kiviharjussa käynti ja aloitettuaan ratsastus vuokrahevosilla heppapostaukset ovat jäänneet, mutta nyt siellä on jos jonkinlaisia postauksia, elämästä ja tälläsestä:). Mukava ja helppo lukea!

Keep on jumping blogi kertoo 17-vuotiaasta esteratsastajasta Miisasta. Blogin päätähtenä toimii Miisan kaksi estehevosta, Visco ja Laku. Blogissa kerrotaan hevosten kanssa treenailusta ja kisoista, erittäin mukavaa luettavaa :)!

Katri ja Sintti blogi kertoo 16-vuotiaasta Katrista ja hänen elämästään ratsastuksen parissa. Enimmäkseen postaukset kertovat ratsastustunneista, erityisesti Liku-niminen hevonen pyörii blogissa paljon, mutta muitakin hevosia esiintyy!

My way of living blogi kertoo lähes 18-vuotiaasta Hennistä! Blogin päätähtenä toimii ylisöpö ylikorkea shettistamma Helka, blogissa kerrotaan hyvin tapahtumsita Helkan kanssa ja tekstiä on mukava lukea:). Vaikka psotauksia ei kovin useasti tule, niin ainakun tulee niin se on mukavaa luettavaa.

Pinja & Rulle blogissa Pinja kertoo enimmäkseen ratsastelusta siskonsa russilla, Rullella, joka on tosin enimmäkseen Pinjan käytössä. Välillä pinjan toiseen blogiin tulee myös juttua kiviharjun tunneista, mutta suht. harvoin, kun Pinja ei usein kiviharjussa käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti