sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Erillainen lauantai ja mukava sunnuntai

Joo lauantaina katoin ekaan vampyripäiväkirjoi (taas...) ja käväsin mummolla. Sit lähtiiki veljen kaa ajelee mönkijäl, ja se opetti mutki ajaa sil. Oli muutne mukavaa. Mentii sit abc:lle ja syötii siel. Sit puol viiden mais Julia tuli meille ja ajettii mönkijäl, opetin Julianki ajaa. Sit lähtii luistelee (öömitä :D?) Ei kyl luisteltu ku joku 15 minuuttii varmaa, jos sitäkää :D. Mentii sitte meille ja syötii nugettei ja sit oltii vaa meil, mä puolnukuin ja julia oli koneel. Sit josksu puol kaheksan mais julia läks kotii (:. Kattelin sit illal vaa putousta ja sen jälkee vamppyyripäiväkirjoi, aktoin niit kahtee yöl ja sainki nyt katottuu ton 1. tuotantokauden loppuu (:.
hottii, hiukset mul on siis ponnaril :D
Sitte sunnuntaina heräsin joskus ennen 12, ja puol yheltä äiti vei mut Vissylle (: Harjasin siin Vissyn puhtaaks laitettii sille kamat ja Vissyn omistaja halus koklata laittaa Vissylle sekin ku sil ratsastaa, no laitettii sille taktisesti sellai "kauhukahva" niist satulan eturinkuloist tai niist mitkä ne onkaa :D Sit laitettii kauhukahvan läpi se sekki ja siin se sit oli :). Mentii Vissyn kaa piiitkääst aikaa pitkä lenkki, varmaa lähemmäs 10 kilsaa ? Kesti joku puoltoisttuntii.Vissy oli ihan sika virkeel pääl ja kyl näytti taas et osaa herra ravata. Mentii jotkut pätkät nimittäi aika kovaaki. Suurinosa siis kuitenkii käveltii.

 Ku oltii jo aika lähel tallii nii mä tyhmä soitin lotalle, ekaan kaikki meni ihan mukavasti, mut sit Vissy kuuli ku tammat hirnu ja sehän läks aika kovaa eteepäin, en meinannu saada hidastettuu joten laitoin puhelimen taskuu, olin vetävinää taskun kii kokonaa, mut ei ollu vissii menny ku hetken pääst puhelin tippu jo sinne tielle..Sain Vissyn sit käyntii ja laskeuduin alas ja hain sen puhelimen, onnks se toimi, Lotta oli siel puhelimen toises pääs koko ajan ,sanoin sille sit et nyt lopetan xd. Yritin nousta selkää, mutku se Vissyn satula on sille liian levee nii satula keikkaa aina jos yrittää maasta nousta selkää.. Onneks sit joku autoilija tuli meit vastaa siel tiel nii se piti vastaa toiselt puolelt nii pääsin selkää :)

 Loppumatka meniki sitte kivasti, mitä nyt Vissyl oli kaamee kiire kotii. Tallis Vissy oli vähäsen hikiinki. Otin silt varusteet poisu, harjasin sen kunnol ja selvitin harjan ja hännänki. Sit Vissyn omistaja vei sen ulos ja mä otin parit kuvat vissyst siin pihalla. Mentii sit sisälle kahveille ja sit menin kotii.


kaverukset ♥

2 kommenttia:

  1. Oot aika gay tos yläkuvas :DDd

    siel linjan toises pääs oli mukava olla (;(;

    VastaaPoista