perjantai 15. helmikuuta 2013

Hetkellisiä onnistumisia

Tänään perjantaina mulla oli siis koulutunti. Tallille menin n. kuuden maissa, kun en aikaisemmi njaksannut mennä :D. Mun tunti alko siis seitsemältä, ja heppana toimi lady (:. Harjailin sitä taliissa ja laitoin sen kuntoon, seitsemältä alkoi tosiaan tunti.

 Alussa käveltiin hetki, jonka jälkeen alettiin ottamaan ohajt käteen. Sitten alettiin tehdä käynnissä toosi monia voltteja, niin monta ku vaa mahtu urille. Tarkoitus oli saada avut läpi ja saada hevonen asettumaan ja taipumaan. Tää onnistu ihan kivasti, ja aina ajoittain lady myötäs niskasta. Sitten alettiin tekemään samoja voltteja ravissa keventäen. Ladyllä oli toisessa päässä varsinkin vauhtia, eikä oikein keskittynyt, mutta toisessa päädyssä se oli oikein mukavan tuntuinen, mun ongelma on vaan se että alan könöttää selässä, nojaan eteenpäin jne. sitä nyt aletaan ottamaan pois, joten tiiän kyllä et istun tuolla selässä ajoittain (useesti) tosi huonosti, siitä ei tarvitse erikseen mainita :).

 Pian vaihdoimme suuntaa ja tehtiin vieläkin voltteja harjoitusravissa. Tässä Lady toimi jo paremmin, ja sain itsekkin istuttua siellä selässä vähän paremmin. Kun saatiin hevoset hyväksi ja toimivaksi (Lady ei ees ollu enää nii jännittynyt toises päädys jes!) siirryttiin käyntiin. Käveltiin siinä hetki ja Laura laittoi Ladylle sivuohjat. Sitten laukattiin vaan sillee et kaikki laukkas samaan aikaan, tehtiin ympyröitä ja väisteltiin muita. Välillä mun ja Ladyn meno oli mielenkiintoista, varsinkin jos mentiin vaa suraa nii kontsolli katosi, mutta tein ympyröitä todella paljon, niin ladykin oli mukava. Laukkasimme vielä toiseen suuntaan ja menin melkein koko ajan vain ympyrällä, loppuen lopuksi Lady olikin oikein mukava, myötäs jopa niskasta (:!

Sitten mentiin loppuravit ja voin sanoo et Lady ei oo ollu ikinä noin mahtava loppuraveis ! Se rentoutu tosi nopeesti ja alko kuuntelee heti, meni aika hyvin enteenalas, ei kyl menny tosiaankaan koko ajan, mut pienetkin pätkät sai mut tyytyväiseks. Sit viel loppukäynnit ja tallii. Tallissa hoisin Ladyn pois ja sit mua utltii hakee :).
beautiful pony ♥


olen hieman vinona tuol seläs.....................:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti