lauantai 23. helmikuuta 2013

Puksuttelua :)

Joo perjantai-iltana saavuin tänne pernajaa lotalle :)! Ei me sinä iltaan oikee kummempii tehny, oltii vaa sisäl ja sit illal käytii ottaa hepat sisälle, annettii heinät ja ruuat ja näin. Mä nukahin joskus ennen 11 lotan sänkyy, jost lotta mut sitte herätti ja käytii 11 jälkee nukkuu :).

Lauantai aamul Lotal oli suurii vaikeuksii saada mut ylös, mut lopult annoin periks :D. Syötii siin sitte aamupala ja lähtii tallii. Siivottii ekaan karsinat, jonka jälkee otettii hepat sisälle ja hoidettii Ilona valmiiks ja laitettii sille kamat päälle. Vietii ilona sitte kentälle, ja laitettii Lyrre siihe viereisee tarhaa. Mä nousin sitte ilonan selkää. Ekaan kävelin aika kauan, jonka jälkee tein parit peruutukset ja sitte ravailin pari kertaa aina pitkät sivut, lopuks viel kävelin sil loppukäynnit. Ilona oli tosi mukava :)! Oli kivaa mennä sil :)! Päästettii ilona sit hetkeks vapaaksi, ja rakennettii kentälle esteet. Ku esteet oli rakennettu vietii Ilona ja Lyrre takas tallii.



Sitte tallissa purettii kamat Ilonalt, jonka jälkee laitettii Lyrrelle kamat ja lähtii kentälle, laitetttii Ilona siihe vieresee tarhaa. Ekaan Lotta meni Lyrrel hetken, jonka jälkee mä menin selkää ja vähän ravailin siin, jonka jälkee laukkasin ja sit hyppäsin parit esteet. Esteitä olin hypänny viimeks marrraskuussa, ja se näky :D Eka hyppy oli varsinkin aika mielenkiintoinen... Kun olin sarjaa menny hetken, ja sain taas hyppäämisestä kiinni niin Lotta tul iselkää. Se meni sarjan kerran, jonka jälkeen se alkoi hypätä pystyä, jonka alla oli pelottava sininen tynnyri ! Lyrre ei tosin aktsonnut sitä yhtään, vaan meni ekalla yli.

 Myöhemmin mä menin vielä Lyrren selkää, ja yritin keskittyy siihe et en menis nii pahast makaa kaualle, mikä mul on tapaan. No kyl se sit lopult jotenkii onnistu. Lopuks viel Lotta hyppäs yht okserii, joka oli n. 80 cm. Ekal kerral lyrre hyppäs ja tiputti, mut otti siit herneet nenää eikä enää suostunnu hyppää, laskettii estettä ja näin, mut ei se hypänny, Lotta väsy ja mä menin selkää. Päästii siitäki lopult yli, tosin se oli pieni este lopuksi. Sitte viel pari pitkää sivuu reipasta laukkaa, jonka jälkee loppuravit ja -käynnit. Menin viel lyrren kaa seisoo lumihankee, johon se päätti käydä puolisk makaa.. Hyppäsin sit seläst alas ja se sai olla siin iteksee hetken. Loppuen lopuksi onnistuttii kadottaa siihe hankee jänesuoja ja bootsi..

 Sit vietii hepat tallii ja hoidettii posi ja laitettii sisälle. Sit oltiiki aika pitkälti koneel, kunnes illal käytii viemäs koirat lenkille, laitettii hevosille ehinät ja ruuat valmiiksi. Illal katottii sit Putous ja käytii ottaa hepat sisälle :)! Tosi mukava päivä oli.
lotta ja Lyrre :) 
n. 70 cm :)!
Ilona peihtaroii :)
hoyt ja meg 


hehee mun paita :DD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti