maanantai 25. helmikuuta 2013

Maastoilua

Tänään sunnuntaina heräsin Lotalla joskus kymmenen jälkeen ? Lotta oli heräny mua aikasemmin. Söin aamupalan ja puin ja sitten lähdettiin tallille, siivottiin karsinat ja mä onnistuin rikkoo yhen talikonki, hupsista.. N sit otettii hepat sisälle ja mä laitoin käytäväl Lyrren kuntoo, ja Lotta laitto ilonan karsinas. Pihal noustii sit selkää ja lähettii maastoo :)! Mentii aika lyhyehkö lenkki, tai no entiiä :D. Ei se nyt pitkä ollut. Enimmäkseen ravailtiin ja käveltiin, mut mä ja Lyrre otettii pari laukkapätkääkin.

 Tallissa hoisettii hepat pois ja mentii sisälle koneelle :D. Oltii sit koneel ja myöhemmin päiväl käytii kuva hevosii, annettii päiväheinät ja sit oltii taas koneel ja syötii. Joskus puol viiden jälkee lähtii ajamaa pysäkille. Bussi tuli vähän yli viisi. Matka meni nukkuessa :).
Ilona ja lotta, anteeks kännykkälaatu

mun kaveri ;)


Sitte tänää maanantaina heräsin jo yhdeksältä kun Emma soitti mulle :):). No en saannu sit enää unta vaa menin koneelle ja sen jälkee kattelin vampyyripäiväkirjojen 2. tuotantokautta. Ennen 12 Emma tuliki meille bussil, lähtii siitä heti sitte Vissylle. Ekaan tallil ootettii et heppojen omistaja lähtee Potil lenkille, sen jälkee harjattii ja varustettii Vissy. Laitoin sille kaikki perus, satula, kisasuitset, sekki ja näin. Sit nousin selkää ja lähtii matkaa !

 Heti ku oltii pihasta päästy nii Vissy sai sellasen ravikohtauksen ja läks viemää mua ku märkää rättii, ja jouduin kääntää sen ojaa kohti et se pysähty :D. Siit peruutettii sitte puoliks toisee ojaa kunnes Vissy rauhottu. Loppumatkan Vissy oliki sitte superi ! Otettii kolme ravipätkää ja kaikki onnistu tosi hyvin ja Vissy läks kivastee liikkeelle. Lenkin pituus oli näin ollen alle tunnin, en kattonnu kelloo mut luulen nii. Ku oltii tallil nii hoidettii Vissy posi ja laitettii se tarhaa. Sit meit tultiiki hakee. Meil oltii vaa koneel ja sitte ennen kolmee lähettii kävelee abc:lle ja mentii sinne syömää. Neljän jälkee sitte Emma läks kotiaa. Mie kävelin kotii ja kotoon nukuin jonka jälkee aloin kattoo taas vampyyripäiväkirjoi. Ja vietän loppuillanki sen seuras ;).
taitavaaaa

ollaa amatöörei :):)

P ♥

V ♥
Ja muuten te ihanat lukijat mun blogii on katottu lähes päivittäi yli 50 kertaa, mut postauksien alla olveasta "luin" jutusta painetaan parhaillaan joku kuus kertaa ? Et pyytäisin et jos luette postausken, nii painaisitte siitä, et näkisin et lukeeko näit kukaa :)? Kiitän.

2 kommenttia:

  1. XDD kuolin tolle sun ilmeelle ku oot kääntämäs Vissyy tos tien keskel :DDDD Sul on niinku oikei sellaine kaksoispiste-dee hymy xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pitää vähä naurattaa ku toinen on nii höhlä :))

      Poista