torstai 21. helmikuuta 2013

Harjotuskoulukisat

Alkuviikko meni 'sairastellessa'. Maanantaina en ollut koulussa, tiistaina olin ja menin koulun jälkeen lotan äidille, kun Lotta oli siellä :). Ilta meni ihan kivasti ! Keskiviikkona menin Lotalta ja niiltä suoraan kouluun. Kotona sitten sovitin mun uusii ratsastushousui jotka oli tullu tiistai postista :)! Oli ihan kivat, mitä nyt hieman lyhyet, mut kuitenki vähän liian löysät...En vaa saa ikinä sellasii kivoi ja sopivii ratsastushousui :D! No kyl noi kelpaa. Vähän ennen viittä iskä läks viemää mut tallille.

 Talli lakttelin ekana raviluokkaa, mut sitte mentii harjailee Ladyy jonka jälkee eka ratsastaja, eli Taru meni sen selkää ja verkkaa sitä. Sil aikaa ku Taru verkkaili ponii nii mei kuvasin muita, Tarun suorituksen jälkee mie nousin Ladyn selkää. Verkkailin sitä aika rennsoti, pyysin rauhallisuutta, laukkailin vähän ja tein ravista suoraa pysähyksii, peruutuksii ja pysähyksestä suoraa raviin jne. Kävelin aika paljon.

 Kun mun rata alko nii halusin heti viiä Ladyn pelottavaan vihreään päätyyn, kun kisat oli just siel päädyssä..Noo kyl se meni sinne ihan kivasti, kun oli tarulki jo ollu siel, mut oli kuitenkin todella jännittynyt. Suoritus meni kuitenkin ihan okei, ajattelin että menisi huonommin (:. Lady oli valitettavan jännittynyt, niinkuin paperissakin luki, mutta esin kaikki askeleen pidennykset meni tosi kivasti (:! Laukkalävistäjät ei taas mennyt niin hyvin, kun poni vaihto laukan aina. Suorituksen jälkee sitte Vilma meni lätyn selkää, ku se meni sil viel. Kuvasin vaa loppukisat ja tuli hieman kylmä ! Kisojen jälkee kuuntelin sijotukset ja hain mun lappusen. Mä en sijottunnu, mut pääsin sentää hyväksytyst läpi ! Prosentit oli sen 52,75 % ja pisteitä en nyt kyl muista..Onnsituin nimittäin jo hukkaamaan sen arvostelulapun.
hiieno poni ! p.s yritin lentää !




en kaipaa sit valitusta et "apua vedätpä sä paljon suusta !!!":)
Tänää torstai oon ollu taas pois koulusta ku aamul oli ihan kaamee olo ! Kattoo nyt mitä viikonlopulle käy ku tarkotus olis mennä Lotalle.......Et siirtyykö se ens viikkoo. Tänää käyn kuitenki viel Vissyl tekee iltatallin ku heppojen omistaja ei oo kotoon.

11 kommenttia:

  1. voi lättyy :3
    teil muute meni hyvin :)

    VastaaPoista
  2. apua lanttu sä vedät sitä suusta !!

    VastaaPoista
  3. miks tos ekas kuvas lukee 'hieno poni!' ? jos toi sun mielest on jotaa hienoo ni.... :DDDDDDDD XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei ehkä ulkosesti, mut sisäsesti se oli suuperhieno ;)!

      Poista
    2. nniiiiiii.... :) :D oon tyhmä xD

      Poista
    3. okeii ? voisit omal nimel tulla sanoo :):)

      Poista
  4. Hahaaa mun takki ;) Hyvä te!! (:

    Tarppa ;D

    VastaaPoista