lauantai 4. toukokuuta 2013

Heppailua suokkien kanssa :)!

Joo siis torstaina kävin Vissyllä, siitä onkin video niin en kerro niin tarkasti, kuvailin videota yksin nii ei oo mikää ladukas, mut kuitenkin. Ratastuksesta en ikävä kyllä saannut materiaalia, ja videosta puuttuu joitakin osia. Esim. heinien anto ja potille kaurojen antokaan ei ole videolla, ja kun annoin Vissylle kauroi nii toi ei oo sen koko annos :D. Mutta kuitenkin, bloggerin ollessa taas kerran huonolla päällä joiduin lataa videon tubeen, taas piilotettuna. Eli videoon TÄSTÄ
vanha kuva
Sitten perjantaina meninkin kiviharjuun. Viidestä kuuteen hoisin Katriinan ihanaa koiraa ♥. Rakastuin siihe. Mutta asiaan olin vikalla koulutunnilla ja menin suokkitamma Lyylillä. Ekaan mul oli epäilyksii saanko sitä ees liikkumaa, mut se liikkukin hyvin ! Aluki käveltiin jonka jälkeen alettiin ravaa kevyessä ravissa ihan tavalliesti, päätyihin ympyrät joissa vähän pohkeenväistöä. Lyyli oli ihan ok, liikkui hyvin ja välillä väistötkin onnsitui.

 Sitten vaihdettiin suuntaa ja jatkettiin harjoitusravissa, Lyylin harjoitusravi oli yhtä kamalaa kuin muistelin, en osannut istua siellä yhtään, eikä asiaa helpottannut se että olin menny lyylil kouluu viimeks yli vuos sitte. Tehtiin harjoitusravissa samat ympyrät ja pohkeenväistöt. Otin yhessä vaiheessa jalustimet pois että istuisin siellä edes hieman paremmin. Sitten käveltiin hetki.

Laukassa laukattiin kaikki vaan samaa aikaa ja Laura anteli meille sitten ohjeita erikseen. Mun tehtävä Lyylil oli saada laukka pyörimää ja et istuin siel ees jotenkuten oikein. Tää onnistu ihan kivasti, ei jumitettu paljoa ja laukat nousi helposti, mutta kyllä ne hiipukin jos ei ollu ite skarppina. Laukattiin näin molempiin suuntiin.

 Sitten vikaksi vatsalihasten painajainen....Harjoitusravissa keskiravia lävitäjillä. Tää oli vaa niiin kamalaa, Lyyli meni kyllä hyvin, mutta musta ei voi sanoo samaa, en vaan pystynnyt istumaan siellä. Välillä Lyyli rikkoi laukalle, mutta muuten keskiravit oli hyvät ! Lopuksi mentiin vielä pari kertaa kevyessäravissa, onneksi niin itsellekkin jäi vähän parempi mieli. Sitten loppuravit ja -käynnit. Heppa tallii ja hoidin sen pois. Jouduin oottaa kiviharjussa ihan liian kauan ku kyytii ei ollu.........No lopulta pääsin kotii ja Lotta olikin täällä ja se jäi yöksi :). Oltiin koneella, käytii kaupas, istuskeltii paljus ja katteltii joitai leffoi.

Atu ♥♥




2 kommenttia:

  1. Tosi häiritsevä toi "hoisin..." Se on HOIDIN! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hups :DD En huomannu tota virhettä ku luin ton viel ennenku julkasin, kiitti ku huomautit :)!

      Poista