perjantai 24. toukokuuta 2013

Valmistautumista kisoihin

Tänään perjantaina menin suoraan koulusta tallille :). Kuvasin Pinajn tuntia neljästä viiteen. Sitten Emma tulikii ja olin senkaa, kuvailtii heppoi laitsal, autettii ratsastaii kuuden tunnille, ja kuudelta mentiin avustaja koulutukseen. Puhuttii siis ensviikolla alkavista leireistä ja mikä on avustajien homma jne. Seittemältä alkoi mun tunti ja menin Ladyllä.

 Ensin käveltiin hetki jonka jälkeen ravattiin keventäen ja tehtii päätyihin ympyrät, tää meni itseasiassa tosi kivasti, Lady oli rento, ehkä jopa hieman laiskakin. Sitten vaihettii suuntaa ja jatkettii harjotusravissa, tehden kumpaakii päätyyn 15 metrin voltit. Tässä Lady oli jo aika laiska, ja volteilla varsinkin rytmi sekosi kokonaa ku neiti alkoi hidastelemaan. Ravien jälkee käveltii hetki keskikäyntiä, jonka jälkee jatkettii harjotusravia toiseen suuntaan ja tehtiin päätyihin 10 metrin voltit. Voltit meni ihan ok, vieläkin Lady oli aika laiska.

Sitte käveltiin hetki jonka jälkeen jatkettiin laukassa, eli lyhyet sivut mentiin ravia, ja lyhyen sivun jälkee laukannosto ja voltit pitkän sivun keskelle (eli s:ään ja r:ään, riippuen kummalla pitkällä sivulla oli). Lady meni tosi kiavsti, laukat nousi hyvin, mutta laukkojen jälkee lady siirty vaa käyntii ja oli nii laska et hyvä kun ravasi, kuitenkin kun otin raipan, Lady meni ihan sekasin, ja heitinkin raipan pois jo minuutin jälkee ku sen olin ottannu :D. Voltit meni kuitenkin tosi kivasti !

 Sitten laukattii toisee suuntaan niin et tehtiin vaan r:n kohalle ympyrä. Tääkin meni ihan kivasti. Välissä otettiin yksi askeleenpidennys ravissa keskihalkasijalla, jonka jälkee tehtiin vielä nii et nsotettii käynnistä lyhyen sivun keskeltä laukka, laukattiin kulma ja taas käyntiin. Tässä Lady oli tosi kiva, laukat nousi hyvin, ja se myös pysähtyi kivasti. Sitten vielä loppuravit joissa Lady oli parhain pitkään aikaan ! Pystyin hyvin antaa ohjaa ja Ladykin rentoutui tosi kivasti. Vein sitten ponin talliin ja hoidin pois, jonka jälkee vien Ladyn vielä tarhaan.


Hyvillä mielin meen sunnuntain kisoihin, kättoo nyt kuinka laiska(/reipas) Lady on, ja miten sen ratsastan..Toivon mukaa kaikki menee hyvin ! Sijotusta en kuitenkaan hae, osallistujia on kuitenkin yli 30 ja vain 9 sijoittuu. Minä lähden toiseksi viimeisenä. Huomenna Emma tulee meille ja mennään Vissylle jos sää sallii, siitä postausta huomenna ja kisapostaus tulee toivon mukaa sunnuntaina :)! Loppuu viel kuvii laitsalta.
Huoleton Poika :)♥ 
Zsa Zsa

4 kommenttia:

  1. Mikä laiskimus ladystaki on tullu... Minkähänlain se on kesällä jos se on nyt jo tollain? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no en tiiä :D ehkä se kesäl ei sit sekoo raipasta jos sen ottaa kätee :D

      Poista
    2. Lätty väsyy kesäl kuumuudest, ja perjantain se kai meni 3 tuntii? :D siin pari syytä miks poni on sellain :D

      Poista
    3. Nii meni, mut perjantai ei ollu musta ees kaameen kuuma, ja on se menny talvelkii kolme tuntii ja ollu kuitenkii vikalkii tunnil iha pupipöpi, mut ihan mukava et se on välil laiskakii :)

      Poista