tiistai 7. toukokuuta 2013

MM-kisoissa

Juuh :) Maanantaina meni koulupäivä nopeasti, ja hetikun kotiin pääsi niin suunnattiinkin jo kohti Helsinkiä. Kouvolasta otettiin kyytiin mun veli ja sen kaveri ja siitä se matka alkoikin. Itse nukuin lähes koko matkan. Helsingissä oltiin vähän ennen viittä. Oltiin hetki mun kummeilla, kunnes lähettiin metron ja junan avulla Hartwall areenalle. Siellä kierreltiin hetki siinä pihalla, ja sitten mentiinkin jo sisälle, ja oli vain puoli tuntia pelin alkuun.

 Peli alkoi siis 20.15 ja meillä oli itseasiasssa tosi kivat paikat ! Se oli siis siinä kulmassa, ihan kiinni pleksissä, eka rivi. Ainut miinus oli se että ei nähnyt saman puolen toiseen kulmaan, eikä kunnolla toiseen päätyynkään, mutta onneksi siinä keskel kentää ylhäällä oli se iso juttu josta sitten näki peliä :D. Eka erä oli huonoa, toisessa erässä tuli kaksi maalia suomelle ja ei sitä tunnelmaa voi sanoin kuvailla ! Huhu kun oli mukavaa hurrata ja hakata pleksiä ja taputtaa muiden tahdissa, katsojia olikin yli 12 000. Kolmannessa erässä teki vielä Suomi yhden maalin, samoin Ranska. Peli päättyi siis 3-1.

 Kotiin lähdettiin vasta 11 jälkeen ja pysähyttiin vielä syömäänkin, joten kotona oltiin vasta puoli kahen jälkeen..

 Aamulla nukuinkin tunnin pidempään ja menin vähän myöhemmin kouluun. Koulussa oli liikkaa ja meillä oli coopperin testi. Itse olin pettynyt suoritukseeni, kun olin pari päivää sitten kotona juossut reilusti enemmän...Ehkä yön vähäiset unetkin vaikuttivat asiaa. Tavoite oli 2000 metriä tai yli, mutta tulos olikin vain 1750...No ei sille voi mitään, kunhan itse kuitenkin tiedän mihin pystyn, ja se on parempi kuin tuo :). Koulun jälkee soittelin vielä Vissyn omistajalle miten ravit oli mennyt, ja kuulinkin parhaan mahdollisen uutisen eli sen että Vissy oli voittanut !! Huhu, oli kuulemma aika alussa mennyt jo ohi, lopussa jotkut meinasi mennä ohi, mutta Vissy oli nekin jättänny taakseen. Nyt on siis edessä ravit, joihin minäkin pääsen.
kisaviilistelyy ;)
Anteeks oon ihan järkyn näköi XD

6 kommenttia: