torstai 30. toukokuuta 2013

Päivittelyä

Onpa tylsä otsikko ):! En vaa ikinä keksi mitään.

 Mutta kuitenkin, tiistaina meillä oli luokkaretki ja mentiin repovedelle :). Nukuin pommiin bussista ja äiti joutu viemää mut :D, hupsista. Repovedelläo li aika lämmin niin tuli hieman kuuma, kun 10 kilsaa käveltiin ylä- ja alamäkiä. En tajua kuka lähtee vapaaehtoisesti sinne patikoimaan, mutta jotkut tykkää :)! Retken kävelin enimmäkseen Julian, Kian ja Suvin kanssa. Juliasta en laita tähän nyt mitää kuvaa ku nse ei halua :p. Suvista ja Kiasta pari :D
Suvi ♥

Kia on hot ♥
Keskiviikkona nukuin taas vaihteeksi pommiin (kevätväsymystä(kö) ?), mutta kutienkin ehdin bussiin. Koulun jälkeen keräilin vaan kasveja, kun meijän pitää tässä seiska-kasi kesälomalla kerätä yhestä listasta väh. 30 kasvia :D. Onneks mul on jo kasveja 20 nii ei oo mitää hätää :D. Torstaina eli tänään lähdin puoli viisi Vissylle. Päätin ottaa "härkää sarvista kiinni" ja laitoin Vissylle vain riimut ja ohjat kiinni niihin ja lähdin maastoon :D. Olin alussa ihan sillä mielin että lennän alas tai jotain muuta tapahtuu, mutta Vissy olikin super :)! Totteli hyvin vaikka ei ollut kuolaimia suussa, ainut ongelma oli sen kun Vissy on niin syöppö että se halusi mennä koko ajan syömään :D.

 Tallilla otin parit kuvat meistä ja syöttelin Vissylle vihreää. Sittenkun oli vielä aikaa niin soitin Lotalle ja puhui nsenkaa hetken ja kuudelta ruokin hepat :). Harjasin Potinkin siinä ruokinnan yhteydessä. Ennen puolta seitsemää lähdin sitten kotiin.


jeee

On se hieno tunne kun nyt on Vissyllä ratsastettu lähes 9 kk ja tänää uskalsin lähtee ilman kuolaimii maastoo ♥. Ja vielä yks juttu:  Koittakaa kestää perjantai koulussa ja lauantai todistustenjako ja sitte olis KESÄLOMA ♥♥♥ !!

8 kommenttia: