lauantai 1. kesäkuuta 2013

Koulutunti [+ kesäloman avaus !]

Perjantaina mulla oli siis taas Kiviharjussa tunti :). Se alkoi vasta seitsemältä, mutta menin tallille jo ennen viittä koska lupauduin hoitamaan Katriinan koira Atua viidestä kuuteen. Kuuden jälkee hain Ladyn sisää ja harjailin sitä, jonka jälkee kamat päälle ja seitsemältä alkoi tunti.

 Alussa kevenneltiin vain ravissa ja tehtiin loivat kiemuraurat, joiden keskellä voltti uralle. Lady oli tässä ihan sika kiva, kulki rentona ja tyytyväisenä. Sitten tehtiin parit keskiravit lävistäjällä, ekalla kerralla Lady rikkoi laukkaan, mutta loppua kohden sain korjattua ja Lady tuli hienoa keskiravia. Tultiin se toisenkin kerran, nyt harjoitusravissa. Lady jännittyi eikä tullut kunnon ravia, joten tultiin vielä kolmannen kerran ja kevensin. Tämä meni ehkä parhaiten :)!

 Sitten jatkettiin harjoitusravissa, tein päätyihin ympyröitä. Lady ei ollut tässä ihan niin rento, mutta kiva kuitenkin. Sitte alettii laukkaamaan, eli nsotettii vaa jostaa kohtaa myötälaukka ja laukattii jonkuu aikaa, kun tämä meni hyvin alettii tehä niin että aina lyhyensivun loputtua nostettiin vastalaukka. jos meni hyvin sai jatkaa vastalaukan kaarteessa. Lady oli tosi mukava tähän suuntaa, myötä- ja vastalaukat nousi hyvin.

 Toisessa suunnassa jakauduttiin kolmelle ympyrälle ja laukattiin siinä myötälaukkaa, jonka jälkee kokeiltiin siinä vastalaukkaa. Tässä oli hieman ongelmia, mutta kerran sain sen vastalaukan, ja menin onnistuneesti ympyrän kaaren. Otin vielä pitkällä sivulla yhden vastalaukan onnistuneesti ja sitten aloin loppuravailemaan. Tarkoitus oli saada Lady rennoksi ja menin koko ajan pääty-ympyrällä. Loppuenlopuksi lady oli ihan okei, vähän kiireinen, mutta välillä rentokin.


mun peukalo vähä taittuu :D

ryhmärämä ♥
 Kuvista kiitokset Katriinalle :)!

Sitten lauantaina aamulla lähin vikaa kertaa seiska luokkalaisena kouluun. Meillä oli kevätjuhla ja sitten lopuksi saatiin kauan odotettu todistus. Ite oon tyytyväi mun totarii, kuusi 9, kaksi 7 ja loput kaseja :)! Keskiarvo oli sen 8.2 tai jotain. Kotona nukuin hetken jonka jälkee lähin Vissylle. Halusin tehä Vissyn kaa jotaa tosi rentoo ja laitoin sille kamat (tälläkertaa satulankii) ja lähin maastoo kävelee varmaa 15 minaks. Sitte otin kamat pois ja taluttelin sit pihas ja se sai syydä vihreetä.

 Sitte otin Potin ulos. Alus se ei kunnioittannu mua yhtää, yritti jyrätä ja jusota koko ajan. Mulla meni hermo ja vein sen takas karsinaa, hetken rauhotuin ja otin sen sitte uudellee. Nyt pysyin ite nii rauhalliseen ku osasin ja Pottiki oli sit paljon rauhallisempi :). Äiti tuli hakee mau sit tallilt ja lähtii mökille, kävin jopa uimassaa ! Ei ollu ees kylmää :). Hyvin alko siis kesäloma. Ja viimesenä tiedotuksena, blogi jää n. viikon tauolle, koska lähden huomenna Kiviharjuun leirille avustamaan, jotain postausta on kuitenkin tulossa viikolla. Potista ja Vissystä mul ei oo tält päivält kuvii, nii saatte mökkikuvii :).

ilmee ): XD



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti