lauantai 8. kesäkuuta 2013

Aina ei onnistu..

Huh viimeinkin kotona ! Väsyttää ihan sikana :D.

 Mutta siis perjantaina loppu mun leiriavustus, mutta mun piti jäädä vielä kiviharjuun kun mulla oli tunti vielä. Menin siis estetunnille ja ponina toimi Jerry. Laitoin sen kuntoon sitte ja tunti alkoi 19.00. Alkutunti meni ihan hyvin, kolme ekaa hyppyy onnistu hyvin, mut sit alko kaamee alamäki. Sen jälkee jerry kiels vähintää kerran jokaselle esteelle mikä tultii, vaikka yritin kaikkeni se ei vaan hypänny :D. En tajuu ponin logiikkaa, jos se olisi hypännyt heti, se olisi päässyt paljon helpommalla kun nyt se joutui laukkaa tuplasti enemmän :D ? Lopulta päästiin kuitenkin kaikki esteet kunnialla yli. Mut nyt selitän vähän tarkemmin esteistä.

 Ekaan hypättii verkkana kaks kertaa lävistäjällä pystyä, ekal kerral hypättii lievästi kaukaa, ja tokalla kerralla ehkä vähän pohjasta. Sitte laukattii kierros nii täysii ku päästii, Jerry vähä innostu. Sit alettii tulla toises suunnas olevaa pystyy, tää meni ekal kerral tosi hyvin, mut sitteku lisättii tehtävää se pysty ja sit viel yhen askeleen sarja nii kiellot alko. Ekaa pystylle kielto, joka oli oma moka. Toisella yli. Sit se alko sarjalle kieltää koko ajan, varsinkii b osalle mis oli lankku. Lopulta päästii se yli. Sit tultii viel yks rata, ekaa pysty pitkäl sivul oikees kierrokses, sit oikees kierrokses lävistäjäl oleva pysty ja vielä vasemmas kierrokses sarja. Tässä(kin) kiellettii joka esteelle ainakii kerran. Lopulta kun olin kaikille esteille kieltänny ja kaikkeni yrittänny otin koulupiiskan ja sit päästii lopulta esteistä yli.

 Sit viel loppuravit joissa Jerry oli kiva, mutta väsynnyt. Mentii viel lopuks vesiesteelle viilentämää ponien jalkoja. Sit takas kentälle ja selästä alas. Mul oli ollu koko tunnin ajan sport tracker päällä ja sammutin sen, mutta samalla hetkellä puhelin otti lopputilin ja sammu, jolloin harjotus hävis jonnekkii, ehin vaa nähä et mentii tunnin aikana 4.85 kilsaa :D. Tunnista jäi suoraan sanoen aika paska maku suuhun. Toki olin väsynnyt leirin jälkeen ja en ole hypännyt kunnolla koko vuonna, mutta kielloista oli ehkä 1/4 sitä syytä että poni vaan päätti että hän ei hyppää enää. Noo ensi kerralla sitte paremmin :).



töks
En ees jaksa laittaa kaikkii kieltokuvii koska niitä on paljon :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti