sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Peltoilua

Lauantaina pitkien suostuttelujen jälkeen sain yhen kaverin kuvaamaan mua ja Vissyä puoleksi tunniksi, tosin meni siin yli puol tuntii. Mentii viiden masi tallille ja laitoin Vissyn kuntoo ja sit lähtii yhelle pellolle. Siel sitte ravailin vähä ja yritin asettaa Vissyy, ku se on tottunnu menee lapa eellä. Jotenkuten onnsituin välillä. Mentiin joku 40 minuuttia. Kaveri läks pois tallilt ja mä jäin siihe harjailee Vissyy, otin Potin sisälle ja sitte ruokin hevoset. Kotimatkalla otin pari kuvaa Julian koirasta:).

kesäpotti ♥


asiallista harjoitusravia ilman jalustimia
julian koira eve ♥
Sunnuntaina tulikin nukuttua ja paljon ! Heräsin lopullisesti vasta kahden maissa, johtuen siitä että kävin lauantai illalla/yöllä yhissä juhlissa ja valvoin muutenkin ihan kiitettävästi. Koko päivä meni kaameessa 'unessa'. Viiden maissa otin itseäni niskasta kiinni kun oli pakko. Lähdin tallille, otin Vissyn sisää ja laitoin sen kuntoo ja lähin ratsastamaan.

Ehdin juuri ja juuri samaiselle pellolle missä oltiin lauantaina, kunnes alkoi satamaan. Ekana sade oli vain tihutusta joten jatkoin ja menin yhelle suuremmalle pellolle. Sitten alkoikin sataa kuin saavista kaatamalla ja kastuin Vissyn kanssa aivan kokonaa..Lähin sitten ihan suosiolla takaisin tallille, kun minä että Vissy oltiin todella turhautuneita sateeseen ja järkyttävän kovaan tuuleen.. Lenkissä meni vain reilu 20 minuuttia, ja matkaa tuli reilu kolme kilsaa. Ruokin tänäänkin hevoset illalla. Huomisesta en tiedä mitä teen, ehkä käyn tallilla, ehkä en :)
videolaatuu
Kaikki postauksen kuvat on lauantailta :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti