perjantai 28. kesäkuuta 2013

Out of control

Otsikko kuvaa tän päivän estetuntia joiltakin osin :D! Mutta siis keskiviikkona olin koko päivän kotona kun oli niin järkyttävän kuuma, vaikkakin iltapäivällä meillä satoi ihan kaatamalla ja kastuin hetkessä kun olin ulkona, lisäksi ukkosti ja salamoi. Torstaina kävin kouvolassa vaikka edelleen oli järkyttävän kuuma.

 Perjantaina heräsin kuudelta..En vaan sannut unta kun oli niin kuuma. Katoin pari tuntia TV:tä ja sitten nukuin  4½ tuntia. Kun heräsin niin päätin lähteä käymään Vissyllä, ja viedä samalla tallille ne hööksiltä tilaamani tavarat.

Tallilla otin ekana Potin sisälle, harjasin sen ja laitoin sitä hyönteismyrkkyä, ainakin se haisi pahalle, toivon mukaa on myös tehokasta ! Sitten kun vein Potin ulos niin tein matkalla pysähtymis harjoituksia, eli ainaku minä pysähdyn, Pottikin pysähty. Lopulta se onnsitui :). Sitten otin Vissyn sisälle ja tein sille kaikki samat jutut kuin Potille. Sitten lähdinkin jo kotiin.

P ♥
Sitten vähän ennen viittä lähtiiki jo Kiviharjuun. Kuudesta seitsemään kuvasin Emman tuntia, ja seitsemältä alkoikin jo mun estetunti. Menin kiviharjun suht. uudella tulokkaala Paddylla, jota tosin sanotaan ihan vaan Patuksi. Alotettii tekemäl raviverkkaa jossa patu oli kiva, laukassakin se oli ihan mukava, paitsi vasem oli ajoittain ihan järkyttävää.

 Sitten alettiin hyppäämään lävistäjällä olevaa pystyä, tultiin ekana pari kertaa ravilähestymisellä, pakko sanoa että Patun hyppytyyli on ihan jotain jörkyttävää. Tuntuu että esteen jälkee me sukelletaan maanalle :D. Sitten tultiin samaa estettä laukassa. Pian vaihtettiin suuntaa ja tultii pitkällä sivulle olevaa psytyä, hypyt onnistu ihan kivasti.

 Sitten alettiin tulla sarjaa ja homma kusi. Patu ei suostunnu menemään ekana sarjasta yli ja kiellettiin/mentiin ohi sarjasta pari kertaa. Lopulta aloin tulla ravilähestymisenä ja homma sujui. Sitten tultiin rataa. Ekana lävistäjällä oleva pysty oikeassa, suunnanmuutos esteenpäällä vasempaan, pitkällä sivulla oleva pysty ja sitten vielä vasemmassa se sarja. Nyt Patu oli jo tottunut sarjaan ja hypyt meni ihan hyvin, lopuksi tultiin vielä kerran lävistäjällä oleva pysty ja sitten pitkällä sivulla oleva pysty.

 Sitten loppuravit, korjattii esteet pois ja vielä ponien selkään ja käytiin vesiesteellä. Pestiin vielä patu kun se oli sen verran hikinen. Tallilta siru tuli meille yöksi suoraan ♥♥♥♥♥♥. Olen patuun kyllä tyytyväinen, tämä oli vissiin toka kerta kun sillä hypätään, eikä se ole ennen mennyt sarjaa. Joten tyytyväinen saa olla ! En vain tykkää ponin tämänhetkisestä hyppytyylistä :D.

oivoi istunta.......



4 kommenttia:

  1. Musta sen hyppytyyli on ihan kiva :D ainaki se tuntu.

    VastaaPoista
  2. Oliks sul kuuma? :DDD mul on ollu viimepäivinä pitkästä aikaa sopivan lämmin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mulkaa oo kuuma muuta ku ratsastaes :pp urheillessa tuppaa tulee kuuma :--)

      Poista