tiistai 25. kesäkuuta 2013

Elämä on helppoo ku ottaa sen rauhallisesti

Tiistai aamulla heräsin 10 jälkeen ja ennen yhtä Emma saapui meille :D. Tehtii meil ekaan suklaapirtelöö joka epäonnsitu ihan lahjakkaast. Lähtii sit loppuen lopuks tallille ja hain Vissyn sisälle, laitoin sen kuntoon ja lähtii maastoo, Vissy oli nii söpö ku Emma pyöräili eel nii vissy ei sietänny jäädä jälkee vaa halus koko ajan ravata ohi, voi pientä :D. Mentii sitte yhelle pellolle mis ravailin ja kävelin fiiliksen mukaa, Vissy oli ihan perus kiva, ainakii ravis nätisti, ötökät sitä kyl häiristi.

 Jouduin menee yhes vaihees ilman kenkii joka oli suhteellisen epämiellyttävää. Ilman kenkii menin siks et mul oli jalas crocksit ja niis ei ollu kiva ratsastaa :D. Lähtii sit kävelee takas tallille ja tallsi huuheltii Vissyy vähäsen ja sit vein sen takas ulos, jonka jälkee otin Potin sisää, harjasin sen ja sit veinkii takas ulos. Lähtii sitte Emman kaa meille ja sieltä ABC:lle syömää ateriat :--). Emma oli meil sit jonkuu aikaa viel ja läks kotii kuuden mais. Ite kävin hakee ABC:lt hööksin tilauksen viel. Tilasin siis Vissylle ja potille hyönteismyrkkyy (hieman myöhässä ku koht on jo heinäkuu :D) ja sitte kaks satulatelinettä.




Vissy näyttää täs kuvas niin oudolle :D
P ♥
Tos vissyn käynti kuvas missä se on "muodossa" se ei todellakaan oo muodossa, laitto pään vaa hetkellisesti tollee vissii :D tai sit se oli just heiluttaa päätää ryntäisii jos siin oli joku ötökkä tmv.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti