maanantai 24. kesäkuuta 2013

Parin päivän päiväkatsaus

Lauantaina aamulla maalattiin parit puomit ja illalla mentiin Lyrre isolla pellolla ja sillä oli piuhat päässä. Vaadittiin sitä tekemään asiat oikein. Silloinku mä olin selässä nii mä tein hieman käynnis volttei, sit ravailin ja taivuttelin sitä ravissa. Otin myös parit lisäykset ravissa, jotka onnistu tosi kivasti :--)! Lyrre oli ihan peruskiva, taipu hyvin, mut oli ötököitten takii vähä höhlä. Laukkasin sitte vähän vasempaan, ja lopuksi oikeeseen yritin ja lopuksi oikea laukka vissiin nousi. Lotta tuli sit viel selkää ja laukkas oikeesee laukkaa. (Toki lotta kävi muulloinkin selässä). Mä menin sit loppuravit ja menin vähän pohkeenväistöö, joka onnistu välil tosi hyvin ! Kaiken kaikkiaa Lyrre oli koko ajan kiva, ei mitään valittamista.



Sunnuntaina me mentiin illalla puomeja. Meil oli kuusi puomia innarivälinä. Ekana mentiin puomeja ravissa ja sitten laukassa. Tänäänkin Lyrre oli tosi reipas (johtui varmaan et sil ei oo menty puomei/hypätty pitkään aikaan). Ravissa Lyrre meni puomit hyvin ja taipui muutenkin. Vasemmassa kierroksessa laukassa Lyrre oli myös kiva, vaikka välillä vikoilla puomilla laukka levähti. Oikeassa kierroksessa mä menin kerran puomit laukassa, mut tyttö vaihto puomin pääl vasemman laukan. Lotta meni sit hetken viel oikeesee ja näin. Lyrre oli kiva :).



Oikea laukka ja hiton asiaton istunta.........
 Tänään maanantaina Lotta meni taas aamusta töihin. Lotan pikkusisko heli herätti mut väkivaltaisesti hakkaamalla mua makuupussilla kaheksan maissa.....Ei siinä sitte mikää auttannu nii puin päälle ja lähin tallille. Otin Lyrren sisää ja laitoin kuntoo. Menin sil pellol ja tein taas kerran alkuu hyvät käyntityöskentelyt molempiin suuntiin et Lyrre taipu. Sit tein taas molempii suuntiin ravityöskentelyä, vasemmassa Lyrre oli tosi kiva, ja oikeassakin ihan mukava.

 Sitten tein parit käynti-ravi siirtymiset. Kun Lyrre oli hyvä aloin kävellä välikäyntejä. Sitten aloin laukata, tein vasemmassa kierroksessa laukassa parit ympyrät jonka jälkeen vaihdoin oikeaan. Ekana laukka ei meinannut taaskaan nousta, mutta sitten sen pukin jälkeen nousi. Päätin että haluan oikean laukan ilman pukkia, jolloin yritin vielä ja se nousikin heti hyvin ja siihen oli hyvä lopettaa laukkaaminen. Sitten loppuravit joissa Lyrre oli super ♥. Sit kävelin aika kauan.

 Hoidin Lyrren pois ja otin Kytän tallii, valjastin sen ja menin sillä aika reippaan pienen lenkin. Enimmäkseen mentiin hölkässä mutta käveltiin myös reilusti. Kun olin tallilla niin hoidin kytän takaisin laitsalle ja menin ite sisään koneelle oottamaan lottaa. Lähdin Lotaltka kotiin n. kolmen maissa bussilla.



Kotona ehdin olla tunnin kunnes piti lähteä Vissy-tallille. Putsasin siellä karsinat, laitoin ruoat valmiiksi ja hain hepat sisälle. Seitsemältä aloitettiin heinien mättäminen, huhu sitä puuhaa....800-1000 pikkupaalia pinottiin ja aikaa siinä menikin...Olin vasta puoli 12 yöllä kotona. Nyt on kädet ja selkä kipeänä. Kun menen huomenna tallille otan vielä kuvan lopputuloksesta, kun en enää tänään yöllä jaksanut.
Ekaa peräkärryllistä tyhjentämässä

tämä kärry (nyt jo puolet pinottu) pinottii kahestaa yhen vanhan miehen kaa :D
Tosiaan n. 10 peräkärryllistä sitä heinää tuli, nyt on ainakii hepoille vuoden ruoat kasassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti