torstai 23. toukokuuta 2013

Sunnuntain ravit ja muuta

Huhu, vaikka lupasin kirjoittaa ravipostauksen viimeistään maanantaina, ei se onnsitunut. Nyt on jo torstai ja tää tulee vasta nyt, tälle on kyllä ihan hyvä (teko)syy. Eli siis en oo käynny mun koneel mis ne kuvat on ku tää on hieman rikki. Ylensä kun olen avannut koneen, tää sammuu heti..Onneks tää viiää pian korjaukseen. Mutta nyt sunnuntaihin !

 Eli siis menin puoli kymmenen tallille ja harjailin Vissyä, selvitin hännän ja harjan ja leikkasin häntää vähän lyhyemmäksi. Lähettiin 10 maissa kohti kausalaa. Kausalassa Vissy sai olla ekana hetken kopissa. Pian se otettiin sieltä pois ja laitettii kuntoo ja sen jälkee verkkaamaan. Mä kuvailin sitte sitä 'verkkaa' (miksi sitä nyt raveissa sanotaakaan :D). Sit vahinkii vaa Vissyy, ja juttelin yhelle naiselle Vissystä, joka olikin aika kiinnostunut Vissystä, ja kehu sitä :)! Yheltä oli Vissyn startti, ja Vissy sijoittuikin kolmanneksi :)!

 Suortiuksen jälkee otettii varusteet pois ja kävelytin sitä vähän. Sen jälkee ell tulikin meijän luokse ja totesi että Vissy ravasi startin hiemna epäpuhtaasti, ei onneksi paljoa, vaan ihan pienesti. Sanoi että kantsii viedä ell. tutkimuksiin varmuuden vuoksi, joten sinne Vissy on pian menossa :). Laitettii sit heppa koppiin ja kateltii ravit loppuun jonka jälkee lähtiin kotii.


hieno poika ♥
Maanantai, tiistai, keskiviikko ja torstai onkin mennyt sit ihan vaa kotona. Alkuviikosta (ma, ke) oli viimeset kokeet joista selviydyin kunnialla läpi, fysiikasta 8½ ja matikasta 9+! Torstaina oonkii vaa siivoillu mun vaatehuonetta ja huhu ku ylimäärästä roinaa on paljon ! Oikee järkyttää nähä kaikki roska omas huonees. Nyt kuitenkin jo suurin osa tavaroista on käyty läpi. Kouluakin enää kuus päivää jäljel. Mä nii ootan kesälomaa ♥!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti