lauantai 18. toukokuuta 2013

Kouluilua

En eileen jaksannu kirjottaa tätä postausta, joten tää tulee vast nytte.

 Perjantaina olin siis kiviharjussa koulutunnilla ja menin rp. tamma Ladyllä. Tunti alkoi seitsemältä, aluksi käveltiin jonka jälkee alettii ravaamaan ja tehtii ihan vaa päätyihin pääty-ympyrät. Lady oli ihan tosi mukava, välil jopa myötäs niskasta, ja toimi muutenkin hyvin. Sitten vaihettiin suuntaa ja jatkettiin samaa tehtävää harjoitusravissa. Aina välillä ympyröillä lady myötäsi hyvin, mutta ei ollut tähän suuntaan niin hyvä kuin toiseen. Sitten me käveltiin hetki.

 Laukkatehtävä oli sellainen et kaikki vaa laukkas samaa aikaa, ja jossaa vaihees piti alkaa koota laukkaa (sai ite valita) kääntyä keskelle maneesia ja siinä keskellä sitten (kootusta)lauaksta käyntiin. Ja käynnistä suoraan laukkaan, Eli siis laukka-käynti siirtymisiä ja laukkaa piti koota. Lady oli tosi rauhallinen laukoissa, jopa hieman laiska, joka ei ole normaalia :D. Kuitenkin saatii parit käyntisiirtymiset. Mutta useesti tuli pari raviaskelta mukaan. Nostot onnsitu. Tehtiin sama kumpaakii suuntaa, ja molemmat suunnat oli ihan ok.

 Sitten vielä loppuravit joissa sain Ladyn mukavan rennoksi, ajoittain. Sitten käveltiin ja vietiin hepsut talliin ja hoidin ladyn pois. Puhuttii muute Lauran kaa ja päätin et osallistun ladyl ens viikon koulukisoihin :D. Mä jopa ilmottauduin jo ! Luokkana siis Helppo C, katotaa kuinka nolataa meijät siel. Luokassa on hyvii ratsastajii, joten tuskin sijotusta saadaan, kokemusta vaan :).





Lauantaina lähdinkin sitten Vissylle, menin rennosti ilman satulaa alle tunnin ja lenkki meni tosi kivasti. Käytiin sitten vielä ajamassa Potti, mentii sama lenkki minkä olin mennyt jo Vissyllä. Mä ajoin lähes koko lenkin Pottia, kun omistaja heitteli kiviä tieltä pois. Potti meni sika mukavasti, mitä nyt välillä vähän syöksähteli. Hoidettii Potti pois ja mentiin talolle, ja katoin ekan erän Suomi-Ruotsi peliä jonka jälkeen lähdin kotiin katsomaan pelin loppuu, harmittavasti Suomi sen sitten hävisi...

 Mutta huomee ois lähtö kausalaan jossa Vissyllä on ravit :)! Toivonmukaa menee hyvin, raveista lisää sunnuntaina (tai maanantaina).


4 kommenttia:

  1. Kyl se nykyää on normaalia et Lady on laukoissa laiska :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijjaa xd no en oo tottunnu ku oon menny sil viimeks ku se on kaamee pupipöpö xD

      Poista
    2. oon huomannu saman, ei se kyl laiska oo, mut välil sitä kyl pitkää käskee liikkuun :D

      Poista
    3. Joo no tosiaa, oon menny viimeks ladyl sillo ku se oli kaamee räjähtävä ruutitynnyri laukannostois, nii en ihan oottannu et se olsi nyt noinkii 'laiska' :D

      Poista