maanantai 13. elokuuta 2012

Loma tuli ja meni..

Tosiaan, loma loppu. Huokmee alkaa koulut. Vähän jännittää ku meen uutee kouluu ja näin, onneks tunnen sielt jonku verran ihmisii ja kaikki entiset luokkakaverit (paitsi yks) tulee munkaa samalle luokalle :). Ehkä mä siis selviän.

 Mut tähän päivään, heräsin puol kymmenelt ja katoin vaa tv:tä. En itseasias koko aamuun kummempii tehny, olin vaa koneel. Joskus 11 tosin nukahin uudetsaa ja nukuni johonki yhtee? Mut sit mie ja äiti lähtii loman lopun kunniaksi (harmikis) syömää abc:lle :-D. Mie söin sen jonku apsin kanakorin. Sit oltii joskus ennen kolmee kotoon.

Kotoon menin heti vaa sohvalle ja makasinki siin seuraavat puoltoist tuntii, kunnes laitoin ratsastuskamat päälle ja lähin paloasemalle (kyllä luit oikein :D). Siel meil oli siis sellasten palopukujen tai niitten sovitus. Paloharkat jatkuu ensviikol. Vähä epäilyttää et jaksanko käyä siel, ku meinas kevääl jo into loppuu..Mut en nyt viittis lopettaakkaa ku uuet asut tilataa (liian kilttikö?). No sit lähin kaverin kyydil tallille.

 Oltii puol kuus tallil. Hain Helmin sisälle ja harjasin sen. Katriina teki sille söpön letinki häntää :). Sit laitoin satulan ja suitset sille päälle. Pian tultii sanoo et vois mennä ilman satulaa, no mie menin maneesii kysyy Jennilt et voinks mie mennä, no onneks sain :). Sit menin takas tallii ja otin Helmilt satulan pois. Tunti alko kuudelt.

 Ekaan vaa käveltii kunnes alettii tekee sillee et joka kirjaimee voltti. Se meni ihan kivasti, Helmi taipu nätisti ja sillee :). Sit tehtii sama ravis, seki meni ihan mallikkaasti, tosin Helmi oikas aina välil voltin lopus. Sit alettii tekee nii et joka toisen kirjaimen kohalle ravista suoraa pysähys ja siitä sitte takas ravii suoraa. Itseasias se meni toosi hyvin, Helmi pysähty yllättävän helposti ja nopeest (yleensä jarrut hukassa). Sit me käveltii välikäynnit.

 Niitten jälkee alettii laukkaa pikkuponit (Jansku, Helmi, Laikku ja Zorro) sai laukata uraa pitkin. Kaikki meni sit söpös pikku possujonos. Helmi laukkas tosi nätist, nosti joka kerral laukan (välil laukkas koko pitkän sivun, välil vaa puolet mut ei se mitää). Kerran ku laukattii nii yks tippu janskult, no sit laukku käänty keskelle, tiesin et Helmi lähtee peräs ja käänsin sitä itekki, mut sit ku se oli kääntynny nii se teki sivuhypyn jonka johdosta tasapaino meni ja mie menin maistelee hiekkaa :'D (alla video). Ohjat oli käsis koko ajan ja Helmi tuli sit siihe mun pään vieree et "mitäs sie nyt siin makoilet :o?". No ei siin mitää nousin takas selkää ja laukkasin sit sen sivun loppuu. Sit sama viel toisee suuntaa, seki meni toosi kivast. Sit loppuravit ja-käynnit :).

 Hoisin Helmin tunnin jälkee pois ja vein tarhaa, sit meit tultiiki jo hakee ja vietii se mun kaveri kotii jonka jälkee menin Jennille hakee penaalii ku silt piti lainata ku ei oo omaa xd. Tai en löytänny kaupast uutta ja vanhat on sellases kunnos et niit ei voi oikeesti ees ajatella et ottaa yläasteelle tai minnekkää muuallekkaa..(Julia on hieman niitä muokkailli ;D). Sit menin yheksäks kotii, katoin mentalistin ja kävin saunas. Nyt oon ollu vaa koneel ja koht pitäis mennä nukkuu et huomee jaksaa herätä..Postaustahti saattaa hieman hidastua :).

Mentii kovaa :D♥

2 kommenttia: