lauantai 25. elokuuta 2012

Maaseutufestivaalit

Torstaista mä en muista mitään muuta kuin että tein mun veljen kaa mustikkamuffinssei ja sato vettä kaatamal kooko ilta. Perjantaina en menny ratsastaa, koska ei ollu kyytejä suuntaa eikä toisee. Mua harmitti sairaast ja sit menin Sirulle yöks ku mentii taiteisii (nyt kaikki aattelee tietty et en menny ratsastaa ku menin taiteisii, MUTTA taiteet oli VIIMENEN syy miks en menny ratsastaa :)) Mul ei ollu kyytii kotii tallilta, eikä ois ollu kyytii lauantainakaa tallille.. Mutta siis palataan asiaan. Taiteis oli aika tylsää, seura oli siis kyl kivaa (Siru, Riikka, pari Sirun kaverii), mut taiteet oli tylsät. Menetin vaa rahat siel syömisii... :D. Oltii siel varmaa 11 ? En oo varma mut mentii Sirun kaverien kyydil kotii (Sirun kaverit kyytsäs meit). Sirul oltii koneel ja käytii joskus vaa nukkuu.

 Lauantaina herättii puol yheksän. Tai en tiiä, en muista. Mut laitettii vaatteet päälle ja mentii syömää mikropizzaa sirun kaa. No sitte joskus yheksält lähtii pyöräilee kouvolan raviradalle. Oltii ekaan vähä sillee et joo mistä me mennää..? Siru ei ollu ennen menny sitä reittii ja mä en todellakaa tienny sitä reittii. Oltii loppuen lopuks sit vaivaset kaks minaa myöhäs ;).

Siel festareil vaihettii ekaan meille ostetut kiviharjupaidat ;). Oltii aika hottipimui Sirun kaa niis paidois ;);). Okei, ne oli aika kamalat kauluspaidat, mut kyl mie voin niit aina kiviharjun tapahtumis pitää xd. Mut siis mun ja Sirun lisäks siel oli Senni ja Miisa meijän kaa. Meijän tehtävään oli vuorotellen vahtii kiviharjust tulevii ponei (Peppi ja sen varsa Wertti) ku niit sai ruokkii porkkanoil ja sit vahittii et kukaa ei tee siin mitää tyhmää. Kiviharju teltas oli kaikkii kuvii kivarist ja TV:St tuli videoo kiviharjusta, et jos vaa kiinnostaa nii huomeenki (sunnuntai) on siel maaseutufestivaaleil Kiviharjun porukkaa.

 Mut siis meijä vahtivuorot ei menny yhtää niiku piti xd. Ne ei ollu säännöllisii tai mitää (mut ei se mua, eikä toivon mukaa toisiikaa haittannu). Ne ei siis ollu mitenkää epätasaset et toiset ois vahtinnu enemmän, vaa vahittii silloin ku toiset halus kierrellä ja toistepäin :). Se oli paljo kivempaa sillee ku et ois pitänny olla sillee et vahtii aina tunnin ja sit vast vaihettais :--D. Ei ois jaksannuu Mut siis siel oli ihan kivaa, sain sinne kameranki nii sain kuvii. Kaikki meni siel hyvin ja siel oli söpöi eläimii, kuten aasi, hevosii, kanoi, kissoi, ankkoi, kukkoi, tipui, lehmii, sikoi ja sellasii :--). Mut siel kojujen puolel ei oikee ehitty käyä, hups :--D.

Joskus neljän mais lähin mummon kyydil kotii ja nukuin kooko matkan. Sit ku pääsin kotii nii menin heti ekal sekunnil mun omaa sänkyy ja nukuin seuraavat kaks tuntii. Illal kävin sit mummol ja lajittelin kotoon kuvii. Täs yöl oon kattellu salkkareit.
rp-o Kiviharjun Wertti

rp-t Kiviharjun Peppi

1 kommentti: