keskiviikko 22. elokuuta 2012

Onko normaalia jos sormi menettää tuntonsa päiväksi ?

Joo nyt kerron täs maanantaista ja ehkä vähän tiistaista ja keskiviikosta :--D.

 Maanantaina koulussa meni kaikki normaaliin tapaan, tosin meil oli ekaa kertaa puutöitä ja se opettaja on aika hurja. No kummiskin, puutöihin se koulu sit loppu. Mä ja miisa mentii molemmat suoraa tallille ja meijän oli tarkotus tilata pizzat mut sit se vähä jäi. Kätii kaupas ostaa sit mikropizzaa. Bussis kummiski haluttii ne kunnon pizzat joten soitettii rats. opettajalle et se tois :--D. No onnels se suostu. Tallil saatii sitte pizzaa.

 Siel tallil me syötii ne ja sit lähtiiki hakee hevosii, Lady poni oli eksynnyt aidan väärälle puolelle, onneksi oli jäänny syömää siihen vieree ja anto kiinni..! Sit kaikki hevoset oli sisäl ja laitoin laikun kuntoo ku yks tyttö meni sil :). Mul alko tunti kuudelta, Helmin kanssa.

 Ekaan kaikki meni ihan hyvin (mitä nyt alussa Helmi vähän kiukutteli). Ekaan ravailtii vaa ihan normaalisti. Sitte sen jälkee laettii menee kolmikaaristakiemura uraa. Se meni parhaite miten tähä ennes on koskaa menny! Helmi oli tänää hieman laiska (:oo) mut kummiski kiva :)! Kolmikaarisel tuli aina tötsien välii pysähys, tultii ekaan pari kertaa käynnis, sit myöhemmi ravis sillee et tötsien välii käyntisiirtymä neljä askelt ja viel sen jälkee et tötsien välii pysähys. Noin kaikki meni toosi hyvin ja Helmi oli mukava.

 Sit alettii laukkaa, ekal kerral Helmi eni hyvi ja laukkas välil sujuvats etee päin. Mut sit alko tulee pukkei (tosin Helmi oli ihan innoissaa). No siinä me sitte pukiteltii. Sit loppuravit ja -käynnit. Otin helmilt kamat tallis pois ja sit vein sen tarhaa. Sit kuvasin estetuntii. Seittemän mais menin silittää Helmii ja tyhmänä työnsin käden sinne hammaslovee. No sit kuulu yks kova napsaus, Helmi laukkas tiehesä ja mä olin selällee. Oli tullut livästi ISO sähköisku! Siis ihan jumalaton ku lensin selällee, sit mun sormi alko tuntuu oudolt ja katoin nii se sormi mikä siel hammasloves oli ollu nii oli veres, tost sormen alapuolelt ns. oli nahat lähtenny ja sielt tuli iha kiitettäväst verta, no mikäs siin menin sit vessaa ja laskin aika paljo vettä..Verta tuli sielt vaa iha sairaast, ekaan sattu mut sit siit sormest tuli ns. tuntematon. Tai en tuntennu sit enää :--D. Oli muuten ihan helvetin kipeä!

 No ääsin Miisan äidin kyydil  ja desinfioin ton sormen, se oli edellee kipee, nyt verenvuoto oli tosin lakannu. No e illal tehny kummempii enää.


No sitte, tiistain e kummempii tehny. Kävin illal Vissyl, tosin sitä tultii kengittää nii en oikee sitä ehtinny harjailla, mut olin sen kaa siin hetken kunnes lähin Julialle. Sit illal kamppailin läksyjne kaa...:) On se koulu rankkaa ku mitään ei osaa ;).

 Keskiviikko meni rutiinilla; koulu, kotiin, TV, kone, paloarkat :). Postailen heti seuraavaks ku saan jotaa postattavaa :--).

P.S. Se sormi on vielki ihan helevatun kipee, nyt tunto on tullu ja nyt sen tunnottomuuden paikal on kipu :).

 ♥:Linda :)

8 kommenttia:

  1. hyi pikkase iso sähköisku :oo! muute onks Romeo vielä kiviharjussa? (olin siellä kesänä leirillä ja menin aika paljon sillä)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo, ihan sairaan iso, en ihmetele et siin on varotus sähköiskusta, mä tyhmä en vaa tajunnu varoo tarpeeks xd.
      On Romeo viel kiviharjus :--)

      Poista
  2. XDd sun sormest tuli tuntematon? :D:d ehkä silti tunnoton? olipakkosanoo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D:D noku en keksinny siin vaihees sit oikeeta sanaa ku kirjotin yöl kiireel :--D

      Poista
  3. Sinuna kävisin oikeest näyttämäs terkkaris, jos on tunto edelleen veke, ettei meinaa koko sormi kuole :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niiku vikas lausees totesin nii nyt n jo tunto palannu, enää on vaa sormenpää ja kynsi kipeät :--). Ja joo harkitsin meneväni terkkarille, mut en osais kummiskaa selittää miten se on kipee ja sit se terkkari ois vaa sillee et "ei toho mitää tarvii" :--D

      Poista
  4. Miten se Lady oikein karkas? meniks se aidan yli vai ali vai miten? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiiä, näin ollen aidan ali, ei se varmaa sen yli pääsis ja aita oli ehjä :--D Et varmaa meni ali.

      Poista