tiistai 28. elokuuta 2012

Niin tyytyväin ponyratsastaja

Maanantaina koulus meni ihan kivasti, tosin en tykänny ku puutöis piti ottaa huppari pois ja no....en tykänny :--D. Mut koulun jälkee lähettii Miisan äidin kyydil kouvolaa (autos oli senni, mä, miisa ja miisan äiti). No mentii kouvolaa apteekkii. Sit lähtii kohti Miisan kotii. Mikkelin tiel kävi hurjia :D.

 Ku siit autos jäi vissii niiku kaasupoljin alas eikä se noussu ylös ? Sit se auto alko pitää ihan outoo ääntä ja sit se sammu, mittarit meni nollille. No sit se läks yhtäkkii nytkähtäen liikkeelle ja kaasupoljin oli edellee pohjas, no sit se piti painaa viel lisää pojaa ja me mentii mikkelinteil 140 km/h :-D. No sit se auto alko savuamaa..!Siis konepellin alt alko tulee savuu nii sit vaa äkkipysähys bussipysäkille ja Miisan äiti huutaa "KAIKKI ULOS AUTOSTA!!" Mä olin ihan varma et se koko auto räjähtää taivaan tuulii, mut ei räjähtänny, se vaa savus kaameest ja savu hais tosi pahalle..Sit siihe tuli joku random mies ja se sano et joku sielt on kärähtänny :--D. No miisan isä tuli siihe ja me mentii sen autol miisalle. Syötii Miisal ja sit lähtii tallill.

 Tallil ekaan näytti silt et mun pitäis taluttaa, mut onneks ei tarvinnu ku en ois jaksannu. Joskus ennen puolta kuutta hain Helmin sisälle ja pelkäsin et se ei anna kii tai jotaa muuta kamalaa ku se oli saannu mult viimeviikol sen sähköiskun suuhun..No mä huusin "Helmii" ja se nosti pään ylös ja läks tulee mua kohti :3. Ehkei se vihaa mua siis ihan toosi paljo. Karsinas se oli tosi lutuin ku mä istuin siin nii se tunki päätää mun sylii koko ajan ja nuoli ihan koko ajan. Sen maha oli ihan kamalas kunnos ja meni tosi kauan et sain sen harjattuu..! Ihan mutamöykky koko poni!

 No meijän tunti alko kuudelt ja ekaan me ravailtii ja tehtii pääty-ympyrät kumpiiki päätyihi. Helmi toimi siin tosi hyvin ja toimi ilman vetoapuu ja käänty ja taipu hyvin ympyröil. Sit tehtii sama toisee suuntaa mut harjotusravis. Sit me muistaakseni käveltii (oikeest en tajuu mite en muista mitää koko tunnist vaik se oli eilen, sori :D). Laukka tehtävä oli sellai et lyhyen sivun lopust laukannosto ja sit laukkasin pitkän sivun. Tosin et me ei laukattu, eikä tosin pukiteltukkaa ! Me posotettii kovaa ravii eteenpäin, tosin yhel kerral tuli puolen pitkän sivun laukkapätkä ilman pukin pukkii :)! Olin tyytyväin ponii ja haluisin laittaa sille kärryt perää ja koklata miten se toimis raviponyyn, mut en usko et se ois mahollist ellen osta tot ihanaa ponii, mut ei oo varaa :/. Mut sit loppuravit a pääty-ympyrät päätyihi, Helmi oli kaiken kaikkiaa tosi kiva.

 Sit vein Helmin tallii ja otin silt kamat pois, se oli ihan sairaan hikiin ku raukka on alkannu kasvattaa jo talvikarvaa, siit oikee tippu hikee ):. No huuhtelin sit sen vedel ja se tais tykätä ku teki kunnon kärsämobiilit ja nosti päätä ylös :3. Sit vein sen tarhaa ja menin ite kuvaa estetuntii. Tallilt päästii lähtee vast joskus yheksält ku sillo tuli kyyti, mentii Sennin kyydil jonku matkaa kunnes siihe tuli Miisan äiti ja mentii Miisan kaa loppumatka sit sil kyydil. Ne vei mut kotii asti. Sato jonku verran. Kotoon kävin sitte äkkii suihkus ja tein läksyt ja sit nukkuu.


Se on hienoinn

Täs tulee nyt seuraavat kolme kuukautta tulee ongelmallisii, koska Big brother ja riippuvaisuus siihe ♥. Ehkä mie jaksan koulunki......:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti