keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Maanantain koulutunti ja vähän muuta

Tosiaan, maanantaina menin tallille, sitä ennen olin tietty koulus ja koulnu jälkee käytii Miisan ja Sennin kaa syömäs ABC:l pizzat :)! Tallil haettii ekaan heppoi sisälle ja viimesetki hepat tuli nyt sitte laitsalt pois. Mun piti ekaan taluttaa, mut onneks pääsin taas siit hommat pois ja pääsin harjailee Helmii kunnol ku menin sil :). Nyt sen mahakaa ie ollu nii kaamees kunnos ku yleensä on. Tunti alko kuudelta.

 Ekaan käveltii ja sit alettii menee kevyesravis ja ympyrät kumpaaki päätyy. Nyt ku Helmi on alkannu toimii paremmin nii yritin alkaa taivuttelee sit, mut aina se siirty käyntii, nyt on tullu myös ongelmaks se ku on kuitenki jonku verran lämmint ja Helmi on alkannu kasvattaa talvikarvaa.. Sil on kuitenki sen verran huono kunto et se väsyy heti. Se siirty aina ympyröil käyntii ja oli tosi hidas pohkeelle. No sit vaihettii suuntaa ja tehtii samat jutut harjotusravis, se meni jo vähän paremmin.

 Sit laukkatehtävä oli sellai et pääty-ympyräl, no siit ei tietenkää tullu mitää ja mentii sujuvaa kovaa ravii, sit viel yritettii toisee suuntaa sillee et iha vaa suoral ural, mut ei sekää onnistunnu ku Helmi on päättänny olla ravipony.. No sit alettii itseasias heti vaa kävelee ja käveltii aia kauan. Vein sit Helmin tallii otin kamat pois ja menin ulos. Autoin Sennii vähä iltatallis jonka jälkee lähinki kuvaa estetuntii. Menin sit Miisan kyydil kotii ja kotoon tein läksyt.
Rakennettaa vähä :--D




 Tiistain en tehny oikee mitää.

 Keskiviikkona koulupäivä meni ihan normisti ja illalla lähinki melko heti koulsuta tulon jälkee Vissyn tallille. Menin siis ratsastaa. Omistaja ei ollut paikalla joten otin kummatki hevoset sisää ja harjasin Vissyn, sit laitoin sille kamat päälle ja lähin ulos et menisin selkää. No kun se satula on liian leveä Vissyle, ja kukaa ei painannu toiselt puolelt nii satula keikahti kyljelle enkä päässy kyytii ! No piti sit mennä tallii ja laittaa satula kunnol selkää ja sitte laitoin vyön taas kiinni ja menin ulso. Nyt pääsin slekää jo, vaik satula valuki vähä, mut sain sen sit seläs suoraks.

Mentii taas sama lenkki ku silloi ku Siru oli, mentii hetki autotietä (hiekka) sit mentii niitte tammojen ohi, nyt meni jo paremmin ku ne tammat ei tullu lähelle :D. Vissy oli tosi mukava eikä ravaillu paljoo, jakso nätisti kävellä. Sitku oltii yhel pellol nii mentii siin isoo kaheksikkoo ja vähä sellast ns. "kiemurauraa". Mentii siin sit 20-30 minaa. Ja sen jälkee lähettii takas tallille. Matka meni tosi hyvin ja Vissy oli tosi kiltisti. Tallil sit vaa seläst alas ja hoisin Vissyn karsinaa ja otin viel Potin käytävälle ja harjasin sen. Sit joskus puol kuuden jälkee lähin pyöräilee kotii.

 Kotoon vaihoin vaa vaatteet ja sit lähin paloharkkoihin, teemana oli nyt perusselvitys, se meni ihan hyvin, mitä nyt sato ja se ärsytti vähä. Ne loppu puol kasi ja lähin kotii, katoin salkkarit ja sitte tein läksyt.

2 kommenttia: