lauantai 1. syyskuuta 2012

Maailman paras aamu!

Lauantaina heräsin väsyneenä jo seittemältä ja söin. Puin päälle ja vähän ennen kaheksaa lähin kylmään ilmaan pyöräilemään kohti Vissyn tallia. Kun olin siel nii otin Vissyn käytävälle ja harjasin sen, sitten laitoin satulan ja suitset. Sen jälkee laitoin kypärän päähän ja vein Vissyn ulos, nousin ton ihanan hevosen selkää ja se tunne oli jotain niin täydellistä ♥. Otettii siin pihal parit kuvat jaja sitte lähettii yhen naisen kaa lenkille. Se käveli meijä peräs siis. Vissy meni sika täydellisesti, mentii välil kunnon teit, välil mentii metäs. Yhes vaihees ylitettii yks pien puunrunkoki, Vissy oli hienoin. Me mentii koko lenkki siis käyntii (lukuunottamatta paria ravipätkää Vissyn alotteesta). Mun tarkotukseen on siis mennä senkaa pitkii käyntilenkkei et se rentoutuis. Nyt mentii noin. tunnin lenkki.

 Ku oltii takas tallil nii Vissy sai paaljon kehui ja sit otettii silt varusteet pois, jonka jälkee se sai viel vähä kehui. Sit vietii heppaset ulos ja mie lähin kotii, kotoon en kummempii tehny. Olin enimmäksee vaa koneel ja söin. Ainii, yhes vaihees nukuin sellasen tunnin. Puol kaks me lähtii tallille, kun siel oli avointen ovien päivä.

 Siel ei ekaan tehty oikee mitää, autoin pesee yhen hevosen. Sit kolmelt alkoi ratsastuksen opettajien koulunäytös. Sse oli toosi hieno ja kummatki ratsasti hyvin :--D. Sit kävin tallis ja puol kolme alko opettajien esteratsastusnäytös pari kertaa niit esteit aina välis nostettii, sitä en ihan loppuu ehtinny kattoo ku menin harjaa Zorroa. Ekaan siin oli pientä säätöö mut loppuen lopuks ku siel oli sellai tuntihevosten esittely nii talutin Janskuu ku sil meni yks lapsi. Jansku ei suostunnu ravaa xd. Noo pikkuvikoi. Sitannoin janskun yhelle tyypille ja otin ite ladyn ja lähin takas maneesille. Mä menin siis siin esitellys Ladyl.

 Ekaan se ei meinannu suostuu menee sinne maneesii yksin nii lauran (ope) piti taluttaa se sinne xD. No sitku esitys alko (se oli tosi lyhyt et vähä ravii ja sitte pääty-ympyräl laukkaa kierros. No Lady oli nii innoissaa eikä meinannu ravata ja sit lähtiiki laukkaa. Mentii itseasia iha hyvin eikä se lähtenny käsist tai mitää, mult irtos molemmat jalustimet mut ei voi mitää. Eikä Lady meinannu suostuu tiputtaa raville mut pikkuvikoi. Sit vein Ladyn tallii ja otinb varusteet pois. Loppuajast tallil olin vaa kioskis kavereiden kaa syömäs pullaa ;-D Puol viis mua tultii hakee.
Jotaa niin tärkeet ♥!




2 kommenttia: