perjantai 26. huhtikuuta 2013

Estetunti 26.4

Onpas tylsä otsikko ! En vaa keksinnyt parempaakaan. Mutta siis asiaa. Tiistain jälkeen en ole tehnyt oikein mitään. Ollu vaan kotona. Mutta perjantaina koulun jälkeen mut vietiinkin aika pikaisesti tallille. Mulla oli tällä kertaa estetunti ja menin suokkiputte Jallulla. Se oli jo tunnilla, joten kuvasin sit vaa Pinjaa, kun ei tarvinnut laittaa heppaa kuntoo. Mun tunti alkoi viideltä ja meitä olikin vaan kolme tunnille :)! Tuntia ei pitännyt Laura vaan eräs Suvi.

 Alotettii tunti ravailemalla itsekseen ja tehtiin ympyröitä, molempiin suuntiin. Toisessa suunnassa en saannut Jallua taipumaan kunnolla. Pian alettiin laukkaamaan kaikki kolme pääty-ympyrällä. Ensin oikeassa kierroksessa. Tässä kierroksessa Jallu oli vähän mukavampi, vaikka painoi kädelle aika paljon.. Laukattiin ensin perusistunnassa, sitten kevyessä- ja vielä esteistunnassa. Oli kyllä tehokas ja alko itellääkii jalat väsyy ! Sit viel sama toises kierroksessa. Tässä Jallu jo paino aika kiitettävästi kädelle eikä taipunnut kunnolla. Kuitenkin olin ihan tyytyväinen.

 Tultiin sitten kerran laukassa puomit suhteutelulla linjalla, linja oli n. 17 metriä, tää meni ihan hyvin. Sitten tultiin vasemmassa kierroksessa lävistäjällä oleva ristikko, ja päällä laukanvaihto, tää meni ihan hyvin ! Sit tultiin oikeassa kierroksessa kaksi kertaa suhteutettua esteillä, tää meni ihan hyvin. Sitten vaihdettiin suuntaa ja tultiin suhteutettu vasemmassa kierroksessa, eka este oli pysty ja toka este okseri, okserin jälkeen jatkettiin vielä lävistäjällä olevalle pystylle. Sen jälkeen tultiin rataa. Ensin se suhteutetun eka este, siitä käännyttiin ympyrälle ja siinä ympyrällä oli puomi, sitten mentiin takas suhteutetulle ja hypättiin toinen este, eli okseri. Sitten vielä jatkettiin se pysty lävistäjällä.

 Ei oikein jäännyt hyvät fiilisket vikasta radasta..Kun esteet oli pieniä, istunta oli ihan hyvä, mutta heti kun esteet nousi nii istunta meni huonoksi..No ymmärtäähän sen kun olen kesän jälkeen hypännyt vain viisi kertaa kiviharjussa... No nyt mul on toukokuussa joka toinen viikko esteitä, ja joka toinen viikko koulua. Ja varasin itselleni vakio tunnin kesäksi, esteitä joka perjantai, ehkä ne esteetkin alkaa sitten onnistumaan :).






tos viel toi vika rata sininen on puomi
Kiitos kuvista Sennille ja Pinjalle :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti