lauantai 13. huhtikuuta 2013

Vissyilyä [Video]

Eli tänään sunnuntaina heräsin josksu 11 jälkeen, ja ennen 12 Lotta tuli meille :). Mentiin joskus puoli yhden maissa Vissylle. Ilma oli synkkä, ja sataa tihutti koko ajan. Päätettiin kuitenkin lähteä ajamaan Vissyllä kärryillä. Lenkki meni tosi mukavasti, Lottakin ajoi, tai no ohjasti puolet matkasta. Mentiin pelkkää käyntiä, koska tiet oli todella huonossa kunnossa, liukasta/loskaa jossain kohtia oli kyllä ihan hiekkaakin, mutta kuitenkin käveltiin koko ajan, ja Vissy malttoi kävellä yllättävän hyvin !

 Lenkissä meni noin tunti, loppumatkasta olikin jo vähän kylmä, kun vettä satoi koko matkan ! Oltiin muuten varmaa aika hottiksii Lotan kaa ku molemmil oli sellaset hienot keltaset, liian isot atria haalarit ;);). Huhu sitä näkyä ! Tallissa kuitenkin otettiin Vissyltä valjaat pois, ja pestiin pesukarsinassa sen jalat, kun ne oli sen verran kuraset. Sitten harjattiin se ja se pääsi hetkeksi karsinaa, jossa venyttelin sen molemmat lavat ja sitte vähä selkää 'kumartamalla' sitä.

 Sitten otettiin Potti käytävälle, harjattiin se ja laitettiin loimi slekään ja ulos. Ulkona oottikin hirvee järkytys, kun Vissyn kärryt oli siinä ! Niistä piti ottaa sitten pieni äkkilähtö :D. Vein potin siitä sitte tarhaa, jonka jälkeen hain Vissyn laitoin loimen selkään ja sitten vein senkin ulos. Laitoin vielä Potille hieman heinää, jonka jälkee lähettii talolle juomaa limsat, kun meidät sinne pyydettiin.

 Kolmen jälkee äiti tuli hakee ja mentiin toiselle naapuritallille kattomaan yhtä varsaa, joka oli syntynnyt tiistaina, voi että se oli söpö ! Muutenkin näin samalla uutta tallia, ja pari muutakin hevosta. Siel on myös yksi suokki joka on viimesillään kantava, voi että se oli muhku. Varsoo varmaan pian ! Lähtiin sieltä sitten kotiin. Meillä ei oo tehty Lotan kaa kummempii, oltu koneel, käyty kaupas ja katottu leffaa :). Lotta nukkuu tos jo puoliksi, itekkin meen kohta et jaksaa huomee taas lähtä Vissylle. Huomiseen ;)!

Ja sitten vielä pieni video joka tehtii Lotan kaa, en saannut taaskaan sitä tähän....No meni youtubeen piilotettuna, eli vain tällä linkillä pääset siihen, videoon TÄSTÄ! Videon sisältö on vähän tylsä, mutta ei voi mitään..Yritän kuvata huomenna monipuolisempaa materiaalia :)! Kuvi vielä vähän
timmi pylly...eiku :)


♥ uhaah toi takki ja ilme <3<3<33
 Kuvista ja videoista kiitos Lotalle !

4 kommenttia: