torstai 11. huhtikuuta 2013

Miten voi tulla niin iloseksi...

....vaan siitä et näkee kaks maailman parasta hevosta :) ?

 Elikkä siis torstaina kykenin kouluu vai oli vähä nuhai olo aamul. Koulus V:n ja P:n (vissy ja potti) omistaja soitti mulle ja kysy voinks tulla hoitaa hepat sisälle illal ja tekee iltatallin, olin nii tyytyväi ku pääsin sinne ! Kotoon sitte olin vaa koneel ja illal lähin ennen kuutta tallille. Otin ekaan Vissyn sisää, jonak jälkee hain Potin. Huhu kuinka kiire sil ol isisälle ! Ekaa kertaa lähes vuotee aattelin et ei tää herra pysy mul enää käsis, jos se ei yrittänny jyrätä mua, nii sit se vaa peruutti ja pomppi, hömelö poni. Kuitenkii siin tallin pihal saatii selvät sävelet juttuu ja päästii sentää rauhallisesti tallii.

 Jätin Potin käytävälle ja harjasin sen, tallis se ol itaas oma hurmaava itsensä ja oli nii söpönä :3. Se osaa vaa olla niin ihana, ja toi on sen persoona, pikkupoika isolla P:llä ;)! Kun Potti oli hoidettu otin Vissyn käytävälle, se oli taas taluttaessa kiva, mut hoitaes kaamee häslä ! No ymmärtäähä sen ku iltaruokinnat myöhästy ku harjasin sitä, se on nii tarkka niistä :D. Kuitenkin testasin uteliaisuudesta et tekeekö se mitää jos sille laittaa satulan selkää, aattelin ihan viikonloppuu jso meen ratsastaa, nii halusin tietää mitä se sanoo satulast ku se ei oo ollu sil piiiitkää aikaa seläs :D. Varmaa yli kahtee viikkoo siis, hups. Kuitenki yllätyin täysi, ekaan Vissy oli sillee et mikä tää on, mut sit se ei tehnykkä mitää :o. Aattelin et se steppaa siin ja kaikkee, mut ei mitää :D.

 Sai V sit paljo taputuksii ja harjasin viel kertaallee läpi, sit laitoin akrsinaa ja annoin herroille kaurat ja heinät, jonka jälkee lakasin vielä tallin. Koko toho juttuu meni tunti :D. Sit soitin kyydin kun en jaksannu kävellä. Illal katoin tv:tä ja nyt pitäis mennä lukee kokeisii, mut luulen et jään vaa koneelle :D. Mut tulipa pitkä selostus yhestä iltatallista, toivon mukaa joku jakso lukee ! :)
otan muute lähes aina potista tälläsii kuvii :D se on vaa näis nii söpö !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti