lauantai 27. huhtikuuta 2013

Keväinen päivä

Joo ei mikää järkevin otsikko :--D. Mutta siis tänää lauantaina heräsin ekaa kertaa jo ennen kaheksaa, puhuin hetken Emman kaa puhelimessa ja kävin uudelleen nukkumaan. Seuraavaksi heräsin sitten puoli 11 ja puhuin Emman kaa taas hetken puhelimes :D. Sitten olinkin vain kotona, kunnes n. puoli kaksi lähdin pyöräilemään tallille. Vissylle oli ostettu uusi satula ja sitä testailtiin siinä selkää, mitä nyt ite osasin kattoo, nii musta satula vaikutti ihan hyvälle Vissyn selkään :)! Ainakin sillä pystyy käyntiä menemään, pian satulan tulee viel kattomaa joku asiantuntevampi ihminen.

 Lähin sitte testaa satulaa selästä käsin ja menin lyhyen, alle tunnin käyntilenkin Vissyn kaa. Satula vaikutti hyvälle, eikä Vissy yhtään tuntunut sille että satula olisi huono. Muutenkin Vissy meni todella hyvin koko matkan, tosin nyt mulla oli ne toiset suitset (missä on silmälaput). Kyllä sen huomaa että niil tavallisil suitsil Vissy kusettaa mua ihan 6-0 :D. Ehkä mä joskus pärjään sille niil tavallisil suitsil :p. Lenkin jälkeen testasin Vissyn selän, joka oli hyvä. Sitten vein Vissyn ulos ja lähin pyöräilee kotii päin, mut hetken mielijohteesta meninki käymää Julial jossa olin n. tunnin.

 Kotona sitten tehtii pihalla kaikkee. Paljuun tehtiin tuolit, keinu kaadettii maan tasalle (nyyh). Olin saannu keinun synttärilahjaks joskus 10 vuotta sitten, ja nyt se on palasiin tuol metikös. Otettii myös hiekkalaatikosta laidat pois (:D). En tajuu miks halusin joskus pieneen hiekkalaatikon meille :D. Sit kävin myös ostaa kaupasta 10 mehujäätä, nyt on reiluks viikoks jäätelöö ! Illal ois viel tarkotus käyä paljussa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti