perjantai 12. huhtikuuta 2013

Ladyllä koulua

Olipa tänää mukava mennä pitkästä aikaa Ladyllä, varsinkin kun tunti meni itseasiassa aika hyvin :)!

 Mutta siis perjantaina olin koulussa, koulun jälkee söin kiireellä ja lähin sitten miisalle, joiden kyydissä pääsin tallille :)! Tallilla kuvasin ensin Pinjan tuntia, jonka jälkee kuvasin vielä estetuntia. Kuudelta menin hoitamaan Ladyä Pinajn kanssa, ja harjailinkin sitä pitkään. Huomasi kyllä että sillä oli takapää ihan jumissa, myös selkä oli joistain kohista jumissa. Mutta mun tunti alkoi siis seitsemältä, alussa käveltiin hetki, jonka jälkeen alettiin mennä harjoitusravia tehden jokaiseen kirjaimeen ravi-pysähys-ravi siirtymiset. Nää meni itseasiassa tosi kivasti ! Lady pysähtyi hyvin, eikä lähtennyt liikkeelle vaikka myötäsin ohjista reilusti, ja lähti raviin vasta sitten kun pyysin. Pian lisättiin vielä tohon peruutus, joka onnsitui myös todella hyvin.

 Sitten alettiin tehdä niin että pitkät sivut mentiin harjoitusravissa lisättyäravia, ja lyhyet sivut niin pientä nöpöhölkkää kuin pystyi. Lisäykset meni yllätysyllätys todella hyvin, Lady lisäsi hyvin ja liike lähti takaa, mutta ei nöpöravikaan ollut hassumpi ! Lady hidasti hyvin kulmaan, ja lyhyet sivut meni ajoittain tosi kivaa pientä ravia, välillä siirtyi tosin käyntiin :D. Pian alettiin tehdä niin että c:päädyssä laukannosto, sitten tehtiin pääty-ympyrä ekana reippaalla laukalla, ja sitten vielä toinen ympyrä hidasta laukkaa. Tässä jos jossain olin supertyytyväinen ladyyn ! Yleensähän meillä laukannostot on järkyttävää säätöä, se pomppii ja yrittää lähteä ennen aikoja ja vaikka mitä, mutta tänään se ei tehny mitää, ravasi aivan rauhallisesti päätyyn, josta sain nostettua rauhallisen laukan, jota sitten vähän reipastutin ekaksi ympyräksi, ja tokalla ympyrällä hidastin.

 Tehtii tota kumpaaki suuntaa kaksi kertaa, ja jokasella kerralla lady oli kiva, eikä säätänny laukannostossa yhtään. Saatto johtua siitä, että aina kun muut (kuusi ratsukkoa) meni vuorotellen laukkaa nii muut ravasi koko ajan toisessa päädyssä, joten Lady sai ravata aika paljon ennen laukkoja, jolloin nekin onnsitu hyvin. Sitte vielä loppuravit joissa Lady oli kyllä kiireinen, mutta loppua kohti parani. Koko tunti meni kokonaisuudessaan musta hyvin, eihän Lätty nyt oikeinpäin mennyt, mutta ei se myöskään kaahottannut ihan pää taivaissa kokoaikaa, johon olen tyytyväinen :). Jos joskus saataisiin sitä pyöreyttä ja muotoakin. No reeniäreeniä !



Kunhan ittelläni saisin oikeesti ton perseen penkkii nii ois jo parempi.....:D. Onko tiestä muuten hyvä että selitän tarkasti mitä tunneilla tehdään, ja miten se omasta mielestäni meni, vai pitäisikö tät selitystä lyhentää ? :)

6 kommenttia:

  1. Nää pitkät selostukset on ihan kivoja :) Kuhan vaan on ees pari kuvaa ettei oo ihan kuvaton ja sitten pidät tekstin virheettömänä ja selkeenä ni sitte ei haittaa vaikka onkin vähän pitempi teksti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, kiitti palautteesta, onko teksti tällä hetekllä selkeää ? :D

      Poista
  2. http://katriina-mywaytolive.blogspot.fi/2013/04/haaste.html

    HAASTE SULLE :D

    VastaaPoista