sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Hangessa pitkästä aikaa

Joo niinkun otsikosta voi päätellä, päästiin tänää Vissyn kaa hankee, aika pitkän tauon jälkee :). Mentiin siis Lotan kaa tallille n. 11 maissa, jossa harjattiin Vissy. Potti oli jo toisella käytävällä kärryt perässä. Kun Vissy oli valmis, lähti Potti liikkeelle jonka jälkeen vein Vissyn ulkokäytävälle ja sitten Potin perään. Potin omistaja ajoi siis Pottia, Lotta oli kyydissä ja itse tulin Vissyllä perässä. Heti alussa jouduin tekemään pari isoa pidätettä että Vissy pysyi käsissä...Syntyi sille nimittäin melkoinen kilpailuvietti ! Lopulta päätettiin että Vissy menee edellä, kun Potti hermoili kun Vissy oli koko ajan tulossa päälle. Edessä Vissy menikin huomattavasti rauhallisemmin, pystyi huoletta menemään puolipitkällä ohjalla.

 Yhdessä kohtaan mä ja Vissy siirryttiin pellolle, Lotta jäi kuvaamaan ja Potti jatkoi matkaa. Piti hieman Vissyn siinä hirnuu, mutta rauhottui pian. Mä kävelin pellol Vissyn kaa ympyrää, otin myös kaksi ravipätkää. En ees tiiä kauan siinä käveltiin, kunnes Potti tuli. Potin omistaja katteli hetken kun mä ratsastin, jonka jälkeen lähtii taas Vissy ja mä kärkenä takaisin tallille. Nyt Vissy oli jo tosi rauhalliin, ja pitkin ohjin pystyi kävelemään. Tallilla otettiin Vissyltä kamat pois, pestiin Potin jalat ja Potti ulos. Sitten valjastettiin Vissy uudelleen kärryjen eteen ja Vissyn omistaja kävelytti sen vielä siten että vei mut ja Lotan asfalttitielle, josta oli lyhyt matka kävellä kotiin :D.

 Meillä ei tehty kummempia, oltiin koneella ja syötiin ! Lotan bussi läks neljän jälkee ja hyvä että ei myöhästytty. Illal sit vaa oon kattellu TV:tä. En nyt saannu tehtyy tästä päivästä videota, mut ei kyllä taaskaa muistettu kuvaa paljoo :/. No on ainaki materiaalii Vissy videoihin, kun joskus teen sellasen ;)!


toi juttu tos turvan vieres/alhaal on raippaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti