perjantai 19. huhtikuuta 2013

Koulutunti 19.4

Hupsista, täshän on menny jo melkee viikko viime postauksesta...Noo mutta eipä mulla oo ollu kerrottavaakaa, kun en viikolla ees viittinny (jaksannu, laiska minä!) mennä Vissylle, kun joka päivä satoi.... No kuitenkin tänään perjantaina mulla oli kiviharjussa tunti.

 Olin kiviharjussa n. puoli kuusi ja kuvasin pari hassua kuvaa estetunnista. Sitten kattelin kuuden tuntia Emman kaa ja istuskelin vaa siinä. Mun tunti alkoi seittemältä, ja hepsuna toimi Riia. Tunti alkoi siis seitsemältä. Heti kun olin selkää päässy nii Ripsukka sai ekan kohtauksen..Alkukäynneissä taisi tulal yksi laukkakohtaus siinäkin. Sitten alettiin tyoskentely, tehtii siis niin että tultiin lävistäjiä ristiin molempiin suuntiin (alla kuva) ja lävistäjällä tehtiin pohkeenväistöä. Riia oli ihan kiva, mitä nyt oikeeseen väistö ei meinannut onnsitua, mut vasempaa ihan ok !

 Sitte jatkettii samaa tehtävää ravissa. Tässäki oikee oli hankalampi ku vasen. Mut siis olin ihan tyytyväi. Yhes kohtaa riia sai taas kerran kohtauksen ja laukattii vihreen oven päädystä pukkien saattelemana katsomo päätyy...En kuitenkaa tippunnu, kehitystä ! Kuitenkin väistöt meni ihan kivasti.


^^ osaan piirtää, mut siis tollee mentii, lävistäjät molempii suuntaa ja pohkeenväistöö.

 Sitten käveltiin hetki jonka jälkee alettii laukkaamaan, tässä kohtaa meni sitten kaikki pieleen. Laukattii siis niin että ensin vasempaa kierroksee pitkänsivun puolestavälistä nosto, ja sitte toinen lyhyt sivu josta käännyttii lävistäjälle jossa oli tarkotus saada ponski vähän väistämään vasemmalle. Meillä meni sitten huonosti, vaihteeksi. Lauaknnostot ei ollu yhtää hallittuja, en saannu vietyy sitä kunnolla päätyy ku siel oli jotai tosi pelottavaa. En saannu persettä penkkii, Riia ei totellu pohkeita yhtää, ja kiihytteli vaa lävistäjäl. Sit se otti laukannostois lopuks nokkiisa ja peruutti vaa kunnes sen sai liikkeelle ja vikal kertaa se otti ja lähti lävistäjällä, hienoa.

 Toiseen suuntaa tehtii samaa tässäki ekaan meni kaikki ihan pielee, en luottannu riiaa ollenkaa enkä pystynny istuu satulassa kunnolla, lauaknnostois Riia poikitti ja peruutti ja protestoi joka juttua. Sit laukannsotot läks välillä ku kanuunan suusta. Vika laukka oli sentää ihan ok. Rauhallinen, mut ei se kyllä ollu lähelläkää väistöä :D. Sit viel loppuravit jotka meni parhaiten koko tunnsita, mutta ei niistä tietenkää oo kuvia.. Maneesin valastus oli kyllä tosi kehno, et ei siel kuvii ois varmaa saannukkaa.

Epätoivoinen hidastusyritys kenties
Mutta sitte kotona ootti ihanuus, ah ♥. Meille oli tullu palju ! Täytettii se viel illal ja pääsinki sinne sittä täs illal/yöl loikoilee, ihanaa, lämmin vesi ja uus palju <3333. Lovetan xd.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti