sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Maastoilua

Lauantaina olikin ohjelmassa piitkästä aikaa Vissyilyä ! Menin siis tallille ennen 12 ja laittelin Vissyn kuntoon. Vähän jäleen 12 lähettii sit kävelylenkille. Ensin käveltiin yhelle pellolle, mutta ei menty iihen ku se oli nii upottavaa :D. Päätettiiki sitte lähtee iiihna uudelle lenkille, msitä ei oo menty ikinä ! Okei, on vissy siit kärryil menny. Mentii yhtä peltotietä pitkin yhelle kunnon tielle (hiekka) ja sieltä päädyttiin isolle hiekkatielle josta mentiin kotiin. Oli Vissy kyl todella pörheenä ku mentiin tammojen ohi ;).

 Lenkissä meni yli tunti ja oli oltava kyllä koko ajan varuillaan routakuoppien kanssa...Onneksi ei sellaseen jouduttu/tiputtu ! Tallilla otin Vissyltä varusteet pois, laitoin pesukarsinaa ja putsasin jalat. Sitten laitoin Vissyn ulos Potin seuraksi ja se jäi sinne syömää. Menin muute ekaa kertaa tänävuonna tallille pyörällä, sen kyllä huomasi tulomatkassa, kun on pari isompaa mäkee ja hyväkun eteenpäin pääsi, okei oli kyllä vastatuuli, mutta kuitenkin.
 Kotona mä sitte vaa olin tekemättä mitään, tosin viiden maissa lähin takasin Vissylle. Otin Vissyn sisää ja se pääs karsinaa syömää, sitten hain Potin. Nyt se jopa tuli hieman hallitummin sisälle kuin viime kerralla, jolloin se vei minua kuin märkää rättiä. Laitoin potin pesukarsinaa ja pesin sen kokonaan, kun herra oli piehtaroinnut mutakasassa. Vo iettä se seisoo nykyään kiltisti ku nsitä pestää, kesällä se ei meinannut onnsitua mitenkään ! Sitten laitoin potille vielä ratsastusloimen selkää että se kuivuisi ja päästin sen syömään. Ku nse ol isyönnyt otin loimen posi ja lähdin.

 Ilta/yö vietettiinkin sitten paljussa, en onneksi yksin vaan tosi mukavalla porukalla ! Kiitos teille :)
poika pesun jälkee

ja 'kuivatusloimi' päällä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti