perjantai 5. huhtikuuta 2013

Kotona jälleen

Torstaina söin ensin aamupalan hotellissa, ai että oli hyvää ♥. Sit joskus 12 maissa lähin laskemaa yksiksee. Laskin kaikki rukan rinteet läpi, jotkut useampaakii otteesee. Ilma oli ihan kiva, tosin tuuli aivan järkyttävän kovaa, voin sanoo et silloinku olin mäen huipul ja yritin mennä vastatuulee, nii jos jäin paikallee nii se tuuli liikutti mua taaksepäin..Oli aika rankkaa :D. Ja silloinku laski vastatuulee, nii ei ainakaa vauhti kiihtynny paljoo !

 Mutta siis n. kolmen maissa menin hotellille takasin ja vaihoin vaatteet jonka jälkee lähin johonki matkatavarakauppaa ettii Julialle synttärilahjaa, löytämättä sitä. Kyllästyin aika nopeesti ja menin takas hotellii. Lähin sitte takas mäkee viel kaheks tunniks. Illal kattelin vaa tv:tä ja söin jäätelöö. Illal pakkasin ja kävin nukkuu aika hyvis ajoin.

 Perjantaina jouduin herätä jo aika aikasee ku mentii heti kaheksalt syömää aamupala ja ennen yheksää oltiiki jo autossa matkalla kotii ! Matkaa tuli se reilu 700 kilometriä ja aikaa meni 8 tuntia, tosin me kyl pysäheltii jonkuu verran, mut ne oli aika nopeit. Otettii viel ristiinast pizzat mukaa. En kyl jaksannu syyä sit kotoon. Kotoon oltii siis joskus viideltä ja nukuni heti ekaan n. tunnin ja nyt oon vaa dataillu.

 ^^ vähä pärstäkuvii ku niit ei tääl useesti näy :)

^^ kuvasin torstai freestylen SM-kisoi meijä huoneen parvekkeelt :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti