tiistai 12. maaliskuuta 2013

Helsinki horse Fair messut 2013 !

Joo tiiän näit postauksii ja tää otsikko on pyörinny aika monis blogeis, mut tulee se tännekki !

 Elikkä siis sunnuntai aamuna heräsin tyylikkäästi myöhässä (olin kattonnu lauantai illal kauhuleffoi enkä ollu saannu unta heti) nii en heränny herätyskelloo..:). Lopult heräsin ja nopeesti valmistauduin ja seitsemän jälkee lähettii ajaa Valkealan ABC:lle. abc:l oliki Emma jo nii mentii kauppaa ostaa karkkii, 7.50 seuran sponsoroima bussi läks liikkeelle. Menomatka oli aika...mielenkiintoinen :). Anteeksi vielä joillekkin et bussin takaosa oli aika meluinen ! Matka meni tosiaan huutaessa ja nauraessa.

 Helsingissä oltiin vähän ennen kymmentä ja lähdettiin vähän ennen viittä, kok opäivä siis oltii nsiellä. Messuilla aika meni shoppaillessa ja kierrellessä, käytiin muuallakin keirtelemässä kuin hevospaikassa. Tuli kokeiltua rodeohärkää jonak kyydissä pysyin vain 10 sek. :D Hypättii myös 5 metristä ilmapatjalle ♥. Ostokset on tuolla alhaalla videona niinkuin lupasin, ei kyl tullu paljoo mitää ostettuu. Käytii myös heses syömäs. Ainut ohjelma mikä katottiin messuilla kokonaan oli "Ratsastava poliisi esittäytyy". Oli kyllä tosi kiva esitys, ja todella rauahllisia hevosia oli :)! Kotii lähettii siis ennen viittä ja paluumatkal pysähyttii syömää kuninkaantien abc:lle, tääs heseruokaaa. Paluuamtka oli rauhallisempi, mut kuitenkin aika meluisa. Itse tosin nukuin suurimman osan matkasta. Olin josksu kaheksalta kotona.
Ihan hot kypärä :)



olin siis Emman ja Tiian kaa messuil, kiitos seurasta ♥

pitää olla vähä hurja p.s ilme ♥


Mut se video, monien yritysten jälkee en sitä kuitenkaa saannu tähä ja jouduin laittaa youtubeen, se on piilotettu eli vain tästä linkistä siihen pääsee (tai tällä linkillä). Mulla on siis r-vika ja tiedän sen ilman siitä huomauttelua, jos se ärsyttää nii ei kantsii kattoa :). Toivon mukaa saatte kuitenkin selvää puheestani. Videoon pääset TÄSTÄ  :)


Maanantaina alkoi taas koulu :/. Päivä meni kuitenkin ihan kivasti. Koulun jälkee lähinki Kookoon mestiksen pelii jos olin Sirun, Melissan ja Jennin kaa :). Kookoo tosin hävis 7-4 :D. Noo toivon mukaa voittaa keskiviikkoon mikkelis ! Illal luinki sit kokeisii. Tiistaina bussimatkalla käviki 'hurja' juttu, jouduttii nimittäi kolarii. Takaan tuleva auto siis ajo bussii päin. Onneks kellekkää ei käynny mitää pahempaa, itteäni koski vähä päätä ja niskoi, kun ne nytkähti törmäyksessä. Ootettii sitte tunti siel bussis et päästii liikkeelle, kouluski meni eka tunti sitte. Hain sielt buranaa nii johan selvisin päivästä :). Ooon taas ollu liian laiska enkä oo menny Vissylle, mut ehk meen huomee, tai viimestää torstain !

2 kommenttia:

  1. Iihanant noi sun ilmeet tos kun ratsastat rodeohäräl ja hyppäät tuolt <3333 ps. onneks eikäyny mitää!

    VastaaPoista