perjantai 22. maaliskuuta 2013

Koulutunti 22.3

Pitkästä aikaa tulee kiviharju-postaus :).

 Perjantaina koulun jälkee olin ihan sairaan väsynny. Lähtö tallillekkin vähä myöhästy, ja lähtii vast 16.15. Tallilla hain Ladyn sisälle ja kuvasin ehvosii hetken. Viideltä alko estetunti jota kuvailin. N. kuuden maissa hain sitte Zsa Zsan sisälle. Mä sisi menin sillä...Olin menny sil viimeks kesäl esteitä ja se tunti...hieman epäonnistu. No harjasin ZZ äkkii läpi ja lähin kuvaa kuuden tuntii. Puol seitsemän lähin kuitenki laittaa ZZ kuntoo, huhu ku siit lähti karvaa ja se oli muutenki pölyin ! Tunti alko seittemält ja zz oli sen verran iso et en päässy ees sen selkää, lol xd. Housut ei taipunnu (eikä kyl jalatkaa :D) joten noisin suosiol penkin päält.

 Alus käveltii hetki jonka jälkee alettii ravaa sillee et tehtii mahd. paljon käynti-ravi siirtymisii ja päätyihin ympyrät. En vaatinnu zz kummempii, halusin et se liikku, taipu ympyröil ja teki ne siirtymiset hyvin. Kaikis nois zz toimiki tosi kivasti, välil teki jtoaa itkupotkuraivareit ja jumitti, mut kuitenki suurimmaks osaks meni tosi kivasti :). Vaihettii pian suuntaa ja jäätii perusistuntaan, tarkoituksena oli saada hevoset rennoiksi ja myötäämää vähän niskasta, ja saada isoo rentoo askellusta tai jotai :D. ZZ oli ihan kiva, ei kyl menny ihan oikeinpäin, mut jotenkuten rentona kuitenkii :D.

 Sit alettii laukkaa, jakauduttii kahelle pääty-ympyrälle, mä ja zz ja pari muuta oli c päädys. Laukattii siis nii et lyhyen sivun keskeltä laukannosto, laukkaa 1/4 ympyrästä sit ravii 1/4 ja taas sen jälkee laukannosto ja laukattii 1/4 jne. Täs zz oli oikeestaa ihan kiva, nosti lauakt hyvin, mitä nyt välil piti vähä jumittaa, kuitenkin laukkas yllättävän hyvin, lopuks laukattii viel ihan vaa ympyräl koko ajan. Sit käveltii ja vaihettii suunta ja tehtii tota samaa tehtävää, mut laukannostot käynnistä ja laukasta käyntiin. Ekaan ei meinannu onnistuu, mut parit hyvät nostot saatii käynnistä, lopuks laukattii tähänki suuntaa hetki vaa ympyräl. Sit loppuravit jois zz meni ajoittain eteen alas :). Sit käveltii. Olin kyl tyytyväi tuntii, ku en zz oikee tykkää ja se meni noinkii hyvin :D


Mimmi


Lady ♥
Varasin muuten ens viikoks estetunnin :D! Katotaa mitä siitäki tulee ku ei oo taas hyppinny oitkää aikaa xd No nyt pitää alkaa treenaa ku kesäl on se leiriki. Ja huomee meen Vissylle :)

2 kommenttia: