perjantai 29. maaliskuuta 2013

Estetunti

Anteeks otsikko, kaameen tylsä ! mut juujuu...postaiulu jäänne mihin ? hups. Noo mut eipä täs viikol tapahtunnu mitää, oli koekit ja näin. Torstai alko jo viikonloppu, ja seuraavan kerran kouluu vast reilun viikon pääst ♥. Rukalle lähtö siis sunnuntai ;). Mutta nyt perjantaihi.

 Heräsin ärsyttävästi kun kissa rappi ovee. Kello oli silloin n. 10. Aamul olin koneel, kävin mummol syömäs ja vähä ennen 12 mummo läks viemää mua kiviharjuu. Ihan ekaa koin aika ison järkytyksen ku sain kuulla et meen estetunnil Zepel...........:). Mä en vaa jotenki tykkää siit, ainakaa koulus. Estetunti alko yheltä ja aotettii kävelemäl hetki jonka jälkee ravailtii kumpaaki kierroksee. Zepe oli vasempaa kierroksee paaljon mukavampi ku oikeesee. Tein kuitenki alkuverkas ympyröit volttei ravi-käynti-peruutus-ravi siirtymisii jne. Sit otettii viel molempii suuntii laukkaverryyttelyy. Seppo meni laukaski ihan okei :).
Sit alettii hyppää oikees kierrokses, kulman jälkee käännyttii pystylle ja laukanvaihto pääl, oli siis vähä niiku lävistäjäl mut ei kuitenkaa :D. Ei saatu vissii yhtää vaihtoo esteen pääl, välil tuli vaihot lennost esteen jälkee, välil ravin kautta. Ihan okei meni, mitä nyt omas istunnas olis ollu huimast parannettavaa. Tultii pysty kaks kertaa ja kolmannel tehtii sillee et esteen jälkee c päätyy ja kulman jälkee lyhkäsel lähestymisel okseri. Eka hyppy oli aika hmm...mielenkiintoi okserille, toka meni jo paremmin !

kiva kaulal makaus :)
 Sitte alettii tulla sarjaa. Eli pysty-yks askel-pysty. Tää meni välil iahn kivasti, välil tultii liian laiskaa laukkaa jolloin hypyt oli sen mukasii. Kuitenkii pää piireittäin meni ihan okei :)! Sit alettii tulla rataa. eli ekaan sarja, sit okseri ja sen pääl laukanvaihto sit se pysty ja siinki laukanvaihto. Tultii rata kerran ja korkeus oli sen 70-80 cm. Rata meni ihan okei, mitä nyt kiellettii kaks kertaa okserille ku toin hepan ihan vinoo siihe enkä ratsastannu ja vaik mitä, pystyllekki kiellettii ku jäin vaa ootta et se hyppää enkä ratsastannu, hups. Tultii viel kerran sarja, eka osa oli 70 toka 80. Eka kerta meni ihan okei, tultii tosin aika laiskasti, tokal kerral jäin ekal osal kiinni jonka takii toiselle tuli keilto, mut kolmas kerta onnistu kivasti ! Sit viel loppuravit ja -käynnit.

muuliloikat tuli aina esteenjälkee :D


taputuksii radan jälkee :3

zepest paljastu orava :oo xd
Olin kyl positiivisest yllättynny tuntii, en mokaillu ihan kaameen oahast vaik hyppinny oon viimeks kolme kuukautta sitte, ja zepeki oli ihan kiva ! Kuvista kiitokset Emmalle ja Hennille ! Tunnin jälkee hoisin zepen pois ja sit menin Emman kaa kuvaa hevosii. Harjattii myös Helmi :3. On nii kivaa ku nyt keväämmäl tallil on enemmän aikaa nii ehin harjata tulevaisuudeskii Helmii! Ku talvel se on ollu sillee melkeimpä et oon tullu pimeel tallille, sit mul on tunti aj lähen kotii nii en oo oikee tehny hempan kaa mitää, nyt kuitenki aijon harjailla sit ainaku ehin ! Kuvasin viel emman tunnin kolmest neljää ja sitte lähinkii kotii. Tääl en oo tehny oikee mitää, ollu koneel ja nyt syön pizzaa :D.
Helmi ♥
Ja muistakaa lukee viel edelliin postaus helmistä, jos ette oo lukennu viel :)!

5 kommenttia: