torstai 7. maaliskuuta 2013

Kipeyttä ilmassa

Huhu onpa viimepostauksesta taas vähän aikaa ! Maanantaina alkoi koulut..Loma ohi. Koulu meni ihan hyvin, tiistai mulle tuli nuha mut olin koulus kuiteskii, oli iihan kamalaa ! Tiistai käytii kaupungis nii en menny Vissylle, en ois kyl varmaa menny muutenkaa ku oli sen verran kova nuha... Illal tiistai kävin kattoos viel kookoon edustuksen pelin :). Kookoo voitti tuton 10-1.

 Keskiviikkona meinasin jo jäädä kotiin ku oli vähän lämpöö, nuha ja kurkkukipee, lähin kuitenki kouluu. Koko päivän oli ihan kamala olo, ja illal kotoon sit vaa nukuin ja leipäilin (ja join teetä!). Tänää torstain koulus meni ihan kivasti, nuha on edellee, kurkkukipu on jo hellittänny vähäsen. Tänääkää en mee Vissylle nuhan takii, ja sen et sil oli eilee irronnu kaks etukenkää, nii en pääse muutenkaa.

 Täs postaukses ei ollu nyt mitää asiaa, mut sitä tulin itseasias vaa kyselee et ku meen sunnuntai hevosmessuille (Helsinki horse fair) nii haluisitteko et esittelen videol ostokset mitä siet ostan :)? Laittakaa kommentii miten haluutte :)
jee koht pääsee taas rukalle ♥

8 kommenttia:

  1. joojoo videolla vaa :P vai että oikein kaks etukenkää, montas etujalkaa sillä on ;)no ei, kuulosti vaa nii hassult :D

    VastaaPoista
  2. Heeiii Linda haluun et katot jos siel ois _tarjoukses_ S-kokoset jännesuojat, ihan sma minkä väriset mutku ei sitä yhtä suojaa oo vielkää löydetty :DDD Et mielellää alle 25€

    VastaaPoista
  3. Maksan sit sulle takas ku nähää ja saisin ne (;

    VastaaPoista