sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Viikonloppu ja uusi video

Joo tosiaan. Lauantaina lähdin joskus puol yks tallille (Vissylle). Lähtii ekaan heppojen omistajan kaa jaa Potti. Huhu ku se on kehittynny huimast siit ku olin viimeks sen kyydis, mä jopa uskalsin ajaa sil tuloamtkan ;). On kyllä hiieno ! Ku oltii Potti hoidettu nii laitoin Vissyn kuntoo ja lähin sil ratsastaen saman lenkin ku mentii Potil, herra oli oikein mukava ja taidettii otaa yks ravipätkä menomatkal ja yks tulomatkal. Lyhyitä pätkii oli molemmat, Vissy oli tosi kiva.Tallilla hoisin Vissyn pois ja vein sen ulos, sit lähin kotii :).

 En tehny mitää kummempiin koko iltaan, paitsi olin koneel ja tein Potista ehkä maailman tylsimmän videon, mut videoon pääset TÄSTÄ. Videonteko oli hankalaa, nytkun oli kone joka ei sammunnut nii tietenki movie maker hankaloittu koko juttua...Se lopetti toimimasta varmaa 20 kertaa, jonka takii en voinnu kattoo videoo kertaakaa läpi, kosak muuten se lakkas aina toimimasta, video ei sisi todellakaa oo mikää hieno, mutta kuitenkin.


Sitte sununtaina olikin liian aikanen herätys, puol kasi. Lähin siitä sitte nopeesti Vissylle. Vietii Potti tarhaa ja sit laitettii Vissyn omistajan kaa Vissy kuntoo ja lähtii ajaa sil. Mentii joku 30-45 minan lenkki. Otettii pari reippaampaa pätkää ja muuten sit vissy hölkkäs omaa tahtiaa, toki käyntiiki mentii välil :D. Joskus kymmeneltä lähin kiireel kotii, vaihoin housut otin ruuan autoo ja sit lähtiiki kiireel äitin kaa kiviharjuu jos oli kisat joita menin kuvaa :).

 Kisat alko puol 11 ja olin siel lähes loppuu asti. Ihan kivoi kuviiki tuli. Tuli kyl täydelliin syväjäätyminen ! Oli niin kylmä ku vaa istu ja kuvas :D. No mut lähtii joskus neljän-viiden välil, en muista tarkaa. Pääsin miisan ja niitten kyydil kotii, kiitän vielä kuudistä :)!Huomee joutuu taas kouluu ja se on not....
ikävä yhtesii hetkii hempan kaa ♥  8.3.2012-15.10.2012 ♥
Helmistä tulos piakkoin viel yks postaus :')

4 kommenttia:

  1. ala taas menemää helmillä :)ei sun tarvi mennä sil joka kerta, kuhan vaa meet joskus :) tekee helmille tosi hyvää, ku ei sil kukaa oo pitkää aikaa menny..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. toi saattais olla ihan hyvä idea, vähän vaa epäilyttää oma pituus ja paino. Oon kyl aatellu et joku kerta vois mahollisesti lauralt kysyy et voisinko mennä helmil ees hetken.

      Poista
  2. Kiva juttu Linda et "Huhu ku se on kehittynny huimast siit ku olin viimeks _seläs_, mä jopa uskalsin ajaa sil tuloamtkan"
    olit Potin seläs eiku... ;DDD

    VastaaPoista