sunnuntai 7. lokakuuta 2012

4 kuukautta ja yksi päivä ♥

Joo tosiaa, eileen mä iha totaalisesti unohin ! Mä oon hoitannu nyt Vissyy ja Pottii 4 kk ja yhen päivän :3♥. Aika on menny ihan älynopeest. Tähä aikaa on mahtunnu onnsitumisii ja epäonnistumisii. Onnistumisii on esim. se ku pääsin ekaa kertaa Vissyn selkää, ne kävelylenkit ja kaikki ja se miten mä olin sirun kaa kahestaa (kolmestaa) ku ajettii Vissyl. Kuinka me naurettii ku visy ravas vesilätäkköjen yli ja kaikkee. Epäonnistumisii on ne kuinka se on joskus vienny mua 6-0 ja jyränny taluttaes ja esim. se kuinka Vissyn jalka on vähän huonos kunnos. Mut potin kaa onnistumisii on ollu onneks enemmän ku epäonnistumisii :). Mut kuiteski on ollu ihanaa hoitaa noit kahta <33.

 Mut takas tähä päivää ! Herättii joskus 11 sirun kaa ? No oltii eka koneel ja sit syotii nuudeleit, ja 12 me lähtii tallille. Nyt oli tarkotukseen siis mennä ilman satulaa. Vietii ekaan Potti ulos ja sit harjattii Vissy, laitoin suitset päälle ja sit mentii ulos. Siru yritti puntata mut selkää mut ei siit mitää tullu ku Vissy ei pysynny paikallaa :D. No Siru haki sit jakkaran ja menin sen päält, menin vahongos Vissyn perseen päälle ja se vähä yllätty ja läks ravaa ja meinattii tippuu "jyrkänteelt" tai no hiekkarinteelt alas, mut onneks se pysähty, ei menty siis varmaa ku viis metrii ! No seku pysähty nii taputin paljo.

 Siru läks pyöräl mukaa ja lähtii sinnepäin minne mentii eileenki. Tosin et nyt ei menty yhtää niin kauas, vaa mentii lyhyest ehkä 1-2 kilsaa palauttelevast eilisest. Käännyttii sit takas ku Siru ei jaksannu pyöräillä, tosin ku oltii tallil nii jatkettii viel vähä tietä pois tallilt. Tosin et ei siru jaksannu kävellä ku 500 metrii nii käännyttii jo takas. Seläst laskeutuminen oli jo hieman helpompaa. Hoisin Vissyn pois ja annoin sille omenan. Mentii sit Sirun kaa kuvaa hetkeks Pottii ja sit lähtii kotii.

 Kotoon ei kummempii tehty, oltii koneel ja katottiii salkkareit. Neljän mais mentii mun veljen kyydil abc:lle jos Sirun bussi läks. Me otettii mun veljen kaa ateriat mukaa sielt ja mentii kotii syömää ne. Illal en oo muuta tehny ku imuroinnu, siivonnu, tehny läksyt, ollu koneel ja kattonnu salkkareit :-d. Mut nyt laitan parit kuvat päivältä :). (paitsi toinen kuva on kesält!).

Jotai epäonnistumisii Potin kaa :-D....
...Mut kummiski se on ihana ja tää 4 kuukautta on täyn onnistumisii ton hepan kaa ♥
Mun sy-sy-sydämmstä puuttuu palanen ja sä voisit täyttää sen ♥!


Sä oot mun puuttuva palanen..♥

6 kommenttia:

  1. tää sun blogi on niiin ihana :-) !
    meinaatsie ton potinkaa sit joskus ihan laukatakki ? :)

    -nea

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)!
      No Vissy on siis sen hepan nimi jolla ratsastan, saattannu olla hieman epäselvää tää teksti, mut potti on siis se yksivuotias toi vaaleempitapaus :). Ja vissyn kaa ei ole tarkotus nyt toistaiseksi laukata (tai edes ravata). Laukata ei sen takia että ei ola tekee sit raviradoil ja ravata ei vielä sen takii kun ei pysy lapases :)

      Poista
  2. XDd siru ei jaksanu mitää :(
    ja sillon ku punttasin sua ni menit sen perseen päälle :D:D mut ihsm

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DD no se oli otta, mut en sanonnu et et jaksais mitää
      ja en jaksannu nyt nii tarkaa kirjottaa xd

      Poista
  3. Heiii Linda, toi oli robinin biisist :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niihän se on mut se oli jotenki vaa osuva :--D
      ja soi päässä ! :D

      Poista