perjantai 12. lokakuuta 2012

Koulutunnilla

Perjantaina koulus oli ihan normipäivä, mitä nyt jouduin pitää mun kaapissa yhen tyypin kahvei jaja ekal kuviksen tunnil ku meil ei ollu opettajaa meno oli aika hurrrjjaaa ;). No hoitohevosten omistaja soitti mulle yhes vaihees ja kerto et Potti oli voittannu näyttelyt ( se oli siis ollu tänää kouvolassa varsanäyttelyis). On mul sit hieno hoitoponi ♥. Mut sit menin koulust kotii normist ja viiden mais lähtii tallille.

 Ekaan kuvasin estetuntii, sit kuvasin Pinjan ja Emman tuntii :). Sit puol seittemän menin tallii laittaa Jerryy kuntoo, ku menin sil vikal koulutunnil, tunti alkoi siis seittemältä. Ensin mentiin keskikäyntiä, jonka jälkeen alettiin ravailemaan kevyessä ravissa tehden pääty-ympyrät päätyihin. Jerry oli ihan mukava ja kuunteli kivasti :). Sitten tehtiin parit lävistäjät temponlisäyksenä. Ne meni hyvin, ekal kerral Jerppa innostu nostaa laukanki.

 Sit alettii mennä harjotusravis volttikaheksikkoo maneesin keskel. Se meni ihan kivasti, Jerry taipu ja näin, välillä oli kyl aika ahasta ku samal kaheksikol oli tyylii viis hevosta :D. Mut sit me käveltii hetki. Laukkatehtävä oli sellai et ekaan oikees kierrokses nostettii L päädystä laukka, tehtii pääty-ympyrä laukassa ja siitä sitten P-H lävistäjä laukassa. Ekal kerral Jerry vaihtoristilaukan, mut sit se alko onnistuu. Ku oltii pari kertaa menty se sillee et laukka ei vaihtunnu, nii Laura sano et 'Linda kokeileppa vaihtaaks se laukan tos, haluun ihan uteliaisuudestä tietää'. No ekal kerral vaihto vaa etujaloil, otin raipan toisee kätee ja tulin uudestaa, silloin jerry teki laukanvaihdon lennosta, molemmat jalat samaa aikaa. Olin niiin tyytyväin ponii :33.

 Sit me tehtii samaa toisee suuntaa, taas nostaen L päädyst laukka ja sit se lävistäjä, nyt vaa E-M linjal. Siinki tein pari kertaa sillee et en vaihtannu laukkaa, mut sit taas kokeilin vaihtoja, tähä kierroksee se vaihto, mut sillee et ekaan etujalat ja sitte takajalat (tosin takajalat tuli melkein aina pukkien abulla xd). Mut Jerry oli kyl iha sika hieno ! Sit mentii loppuravit jois Jerry liikku tosi kivasti. Tunti loppu kaheksalt, hoisin jerryn pois ja sit mua tultii hakee. Kotoon en oo kummempii tehny.

Sitten vielä kisauutisia ! Eli mulla ja Helmellä on siis sunnuntaina meidän ekat yhteiset (ja helmin ekat) kisat ! Luokkana on siis raviohjelma, joten kisatkin on koulukisat. Lähtää 15:toista 22 lähtijästä.. Oisin voinnu olla vika xd. Mut tavotteena on se että Helmi ei ainakaa paljoo pelleilis ja liikkuis kivasti, katotaa nyt mitä siitä tulee. Nii ja toho edellisee postauksee tuli tota juttuu mun pituudesta eli sanon nyt tähän kaikille: Mä oon siis pitkä Helmille, mut painon puolesta voin sillä mennä ! kiitti ja kuitti :). Mut nyt kuvii jerrytunnist. (harmittavasti se täydellinen laukanvaihto ei oo videol :(((( )





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti